Písničkový horoskop: Co poslouchají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Písničkový horoskop: Co poslouchají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Co Čech, to muzikant, říká se. Ovšem, občas by se dalo o hudebním vkusu určitých lidí pochybovat. Jak jste na tom s oblíbeným hudebním žánrem vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani nemají oblíbený vyhraněný žánr. Mají rádi pop, rock, ale třeba i hip hop. Jde o to, jakou mají náladu. Když jsou rozrušení, baví je elektronická hudba a když jsou veselí, poslouchají lidovky.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci milují příjemnou, melodickou a klidnou hudbu. Nebaví je žádné bubny ani hlasitý rock. Poslouchají především český a slovenský repertoár a většinu textů umí zpaměti.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou klasickými zpěváky u táboráků. Jejich nejoblíbenějším žánrem je country a lidovky. Hrají většinou na kytaru a Já, písnička umí zpaměti. Jsou skvělými parťáky na vodu či kempování.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci milují chill a pohodu. Proto je jejich nejposlouchanějším stylem reggae. Nikdy je nic nerozhází a jejich srdce patří na Jamajku. Do tohohle zkaženého světa je těchto lidí až škoda.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi milují hluk, rytmus, tanec, zábavu a vášeň. To jim přináší romská hudba, která je živá a divoká jako Lev sám. Nezkoušejte Lva přemluvit na ploužák, to by se pořádně nudil.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou vyznavači trpitelských písní. Neustále poslouchají pomalé rytmické balady se srdceryvným textem, který si převádí do svého života. Panny čekají na prince na bílém koni, často se ale nedočkají.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají rádi lidové písničky. Ujíždí si na folklóru, krojích a rádi si dají nějakou tu skleničku vína. Většinou se jedná o rodilé Moraváky, kteří jsou srdeční a umí se bavit.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři rádi chodí na párty. Tančí tam klidně i několik hodin v kuse a nepotřebují žádné drogy. Nabíjí je elektronická hudba, která vnáší do jejich životů pocit štěstí, naplnění a adrenalinu.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci by to možná nikdy nepřiznali, ale doma s oblibou poslouchají operu. Milují ten pocit klidu, který se jim při poslechu opery dostaví a kdyby mohli, měli by ji ve sluchátkách celý den.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou fanoušky rapu a hip hopu. Sdílejí většinou i stejný životní styl, pohled a hlavně nadhled na život. Peníze pro ně nejsou důležité, jde hlavně o pohodu, kamarády a pěkně vychlazenou Plzničku.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři poslouchají techno. Jsou zarytí technaři a jezdí na každou techno párty, která se koná nejen u nás, ale i v Evropě. Baví je ten festivalový svět, volnost a příroda všude kolem.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby neposlouchají hudbu, dávají přednost tichu. Tou nejpříjemnější hudbou je pro ně praskání dřeva v krbu, zpěv ptáků nebo šumění moře. Když už poslouchají hudbu, jedná se o rádio v autě.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články