Simona (39): Matčina nahá fotka na seznamce byla jen začátek. Odhalit jsem měla ještě mnohem víc

Simona (39): Matčina nahá fotka na seznamce byla jen začátek. Odhalit jsem měla ještě mnohem víc
Zdroj: Freepik

Možná si vzpomínáte na nedávný příběh, jak Simona objevila na internetu fotku své polonahé matky. Sotva to s mámou probrala, došla jí další nepříjemná skutečnost. Na obrázek ji upozornil její manžel. Co ale dělal na erotické seznamce?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 09. 2021 08:00

Určitě si pamatujete, že v předchozím vyprávění mě nejvíc rozhodil fakt, že se matka nestyděla ukazovat svoje prsa na internetu. Jenže to nebylo zdaleka to nejhorší. Později mi došlo, kdo fotku našel.

Máma mi vysvětlila, jak to má s tou seznamkou

Nejprve jsem chtěla vyřešit situaci s matkou. Kdyby byla svobodná a neměla doma mého tátu, možná bych do toho už neryla. Jenže oni jsou spolu déle než třicet let! On ji miluje celým srdcem. Určitě si nezaslouží, aby matka rozhazovala sítě jinde. Takže jsem mámu po čase pozvala na oběd, abychom si mohly v klidu promluvit mezi čtyřma očima.

Nemělo smysl chodit kolem horké kaše. ,,Hele mami, chci vědět, proč hledáš na netu chlapa na sex, když máš tátu,“ udeřila jsem na ni. Matka byla z mé přímé otázky docela v šoku. ,,Takhle to ale není, Simčo,“ prohlásila a napila se kávy. ,, A jak to tedy je? Pomoz mi to pochopit. Myslela jsi na svoje vnoučata? Co když to jednoho dne najdou? Nebo nějaký jejich kamarád? Chceš, aby tě takhle viděli? Svoji babičku?“ chrlila jsem to na ni, dokud jsem měla drive.

Položila mi zásadní otázku

,,Víš, já si tím dodávám sebevědomí. Nejsme s tátou nejmladší. Sex u nás už nějaký čas nefunguje. Táta nemá chuť. Spíš si myslím, že už prostě nemůže. A mně to chybí,“ přiznala. ,,A nemůžeš si najít jiný způsob? Tohle je vážně úlet. Co bys řekla tomu, kdybych to dělala já?“ opáčila jsem.

To byl přímý zásah. ,,To bych tě asi zabila,“ vypálila matka a obě jsme se začaly smát. Máma mi slíbila, že profil zruší. Společně najdeme nějakou jinou zálibu, kde by se mohla realizovat a dejme tomu občas s někým koketovat. Jsem žena, takže pro její nízké sebevědomí mám pochopení.

Pak mi ale matka položila zásadní otázku. ,,Teď se zeptám já tebe. Kdo ty fotky vlastně našel?“ zeptala se. ,,Pavel,“ pronesla jsem a stále mi nic nedocházelo. ,,Aha. A co tam hledal on?“ pokračovala matka. ,,To nevím. Na to jsem se ho neptala. Byla jsem tak v šoku z tvých fotek, že tohle mi zcela uniklo,“ přiznala jsem zaraženě. Matka mi popsala, co je to přesně za stránky a co je jejich posláním.

Nestačila jsem se divit, s kým to žiju

Cestou domů jsem cítila knedlík v krku. ,,To je fakt, co tam Pavel vlastně dělal?“ honilo se mi hlavou. Přišla jsem domů dřív než manžel. Rychle jsem usedla k jeho počítači a na třetí pokus odhalila heslo. Dál je měl už uložená, takže jsem se hned logovala. ,,Uf, tak to je teda nářez. Pavel tady má ještě horší fotky než máma,“ ujelo mi zaklení. Prošla jsem mu celou emailovou schránku. Chvílemi se mi vážně zvedal žaludek.

Takových nechutností, co si psal s cizími ženami! Těch oplzlých fotografií, co si posílali! Z jedné komunikace jsem vyčetla, že se s jednou ženou dokonce sešel a vyspal se s ní. Zatímco s matkou jsem to měla vyřešené, čekal mě další těžký úkol. Manžel vše přiznal. Bohužel já to neskousla. Ocitli jsme se v rozvodovém řízení. Nakonec mohu matce poděkovat. Jinak bych netušila, s kým to vlastně žiju.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články