Eva (26): Náhodou jsem přišla na to, že mě přítel podvádí. Horší ale bylo zjištění, s kým spí

Eva (26): Náhodou jsem přišla na to, že mě přítel podvádí. Horší ale bylo zjištění, s kým spí
Zdroj: Freepik

Eva náhodou objevila neuvěřitelnou věc. Nejen že je jí přítel Martin nevěrný, ale ještě k tomu s její mámou. Zjistila to zcela náhodou, když si od něj půjčila telefon. Chtěla zavolat mamce, která celou situaci propálila tím, jak sladce promluvila do telefonu...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 03. 2022 10:00

V životě by mě nenapadlo, co dělá můj přítel Martin (29) za mými zády. A už vůbec ne to, co dokázala udělat moje vlastní máma. Díky obyčejnému hovoru z Martinova telefonu jsem odhalila neuvěřitelnou věc.

Ve svém partnerovi jsem viděla spřízněnou duši

S Martinem jsme spolu tři roky, ale já mám pocit, že se známe celý život. Máme hodně společného, mnoho věcí cítíme a vnímáme stejně. Shodují se i naše pohledy na svět a na život jako takový. Co víc si přát, než to, že najdeme svou druhou polovičku.

Ještě nedávno jsem o Martinovi takhle smýšlela. Roky jsem ho vážně považovala za spřízněnou dušičku. Moji rodiče ho přijali víc než skvěle. Hlavně máma, ta z něj byla nadšená. „Toho se drž. Ne jenom že je vážně hezkej, ale i schopnej. S ním bych se nebála založit rodinu," hodnotila ho máma. Táta v něm zase našel parťáka na fotbalové zápasy nebo páteční pivo.

V životě by mě nenapadlo, jak náš vztah skončí. Stalo se to nedávno, když jsme se s Martinem vraceli z hor. Slíbila jsem mámě, že až dorazíme v pořádku domů, hned jí zavolám. Jenže můj telefon byl vybitý a zahrabaný někde v taškách. Požádala jsem Martina, aby mi půjčil svůj jen pro hovor s mamkou. Myslím, že ani jemu nedošlo, co právě udělal.

Když jsem si půjčila přítelův telefon, nestačila jsem se divit

Když máma zvedla telefon, promluvila jako první. „Už tady na tebe roztouženě čekám," ozvala se. Zarazila jsem se, protože jsem to samozřejmě nečekala. „Haló, jsi tam, koloušku? Kdy přijedeš?" naléhala. „Mami? To jsem já, Eva," špitla jsem. Na druhé straně bylo hrobové ticho. „Mami? Proč říkáš Martinovi koloušku? A proč roztouženě čekáš?" položila jsem přímé otázky.

Máma zjevně zpanikařila a hovor ukončila. Zůstala jsem sedět jako opařená i s telefonem v ruce. Martin si šel dát sprchu, takže jsem toho využila. Otevřela jsem zprávy, kde jsem našla hrůzy. S mojí mámou si vyměňovali erotické fotografie, psali si o tom, co spolu budou dělat příště.

Když jsem četla Martinovy odpovědi, hrnuly se mi slzy do očí. Během toho se telefon rozzvonil. Volala máma. „Ty spíš s Martinem, mami? Jak jsi mohla? Proč proboha?" vyběhla jsem na ni a propadla v zoufalý pláč. Martin akorát vtrhnul do pokoje, protože mu zjevně došlo, co jsem odhalila.

Přítel spí s mojí mámou

Ubrečená a s telefonem v ruce jsem k němu zvedla hlavu. „Proč? Proboha, proč? A proč zrovna moje máma?" sypala jsem otázku za otázkou. „Co můj táta? Co já? Všechno jste zničili," zakřičela jsem a utekla z bytu. Hodiny jsem se procházela městem a snažila si utříbit myšlenky. Pořád jsem si chtěla namluvit, že jsem to možná jen špatně pochopila.

Pak mi ale naskočily ty fotky a došlo mi, že nemá smysl nic si nalhávat. Když jsem se vrátila domů, Martin mi chtěl všechno vysvětlit. Bohužel, neměla jsem sílu to slyšet. Kostky byly vrženy. Během týdne jsem se od něj odstěhovala. Mámu jsem definitivně odřízla. Teď ještě zbývá vysvětlit tátovi, proč už mámu nechci nikdy v životě vidět. Řeším ale otázku, jestli mu říct pravdu. On o ničem stále neví. Mám právo rozbít i jejich manželství? Možná bude stačit, když budu trpět jen já. Nikdy nepochopím, jak mi to ti dva mohli udělat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články