Velký horoskop lásky na listopad 2021: Koho zláká flirtování a kdo najde spřízněnou duši v člověku, který ho štval?

Velký horoskop lásky na listopad 2021: Koho zláká flirtování a kdo najde spřízněnou duši v člověku, který ho štval?
Zdroj: Unsplash

Podívejte se, co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu na listopad 2021! Bude pro vás závěr roku z hlediska lásky a partnerských vztahů úspěšný, nebo přesně naopak?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 10. 2021 07:00

Zatímco některá znamení čeká podle horoskopu úspěšný předposlední měsíc roku, jiná budou bojovat sama se sebou. Co si hvězdy přichystaly právě pro vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokud se u vás doma urovnají finanční záležitosti, bude pro vás daleko jednodušší užívat si chvíle obyčejného štěstí. V listopadu vám blízký člověk připomene, za kolik věcí můžete být vděční. 

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nechte minulost za sebou a pečlivě budujte to, co teprve přijde. Bez vašeho přičinění se nic nezmění, potřebujete nový impuls. Absolutní tabu by pro vás tento měsíc měly být výčitky směřované vůči partnerovi.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Možná zjistíte, že člověk, který vás v posledních měsících neuvěřitelně rozčiloval, je vaší spřízněnou duší. Mohl by to být váš budoucí partner, mějte tak oči otevřené. Zadaní budou řešit neshody týkající se sporů se širší rodinou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vynechte tento měsíc hádky, už jich bylo víc než dost. Slova dokážou velmi bolestivě zranit, některá už nikdy nevezmete zpátky. Netušíte, jak dlouho zůstane v člověku to, co jste mu řekli. Karma by vám takové chování velmi rychle vrátila.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud neděláte nic lepšího, než že svému bývalému partnerovi stalkujete sociální sítě, nikdy se neposunete dál. Věci se udály přesně tak, jak pro vás byly prospěšné, a nyní je čas poznávat jiné krásy života. Dovolte jim vstoupit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Z neúspěchu byste se neměli hroutit, i to patří k životu. Pokud jste dlouhodobě usilovali o někoho, s kým to nevyšlo, má to svůj důvod. Někteří z vás již brzy potkají někoho, kdo pro ně bude velmi výjimečný. 

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V tomto měsíci vás čeká jeden flirt za druhým. Nechcete se vázat a hledáte jen rychlá povyražení, která skončí s východem slunce. Dejte si pozor, abyste za pár dnů neusínali s pocitem marnosti a steskem po blízkosti druhého člověka.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vnímáte, jak žijí lidé kolem vás a začínáte přemýšlet. Tento měsíc vám bude opravdu těžko z toho, do čeho se každý den vracíte, jaký život jste sami sobě dovolili. Proč se bojíte změny? Láska se nedá vynutit.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Věc, která vás momentálně trápí, je bohužel vaše chyba. Nechcete si to připustit, ale nezachovali jste se zrovna nejlépe. Momentálně už není cesty zpět. Dovolte, aby od vás odešlo to, co vám již dále nepatří.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Budete toužit po lichotkách a pozornosti, od partnera se jich však rozhodně nedočkáte. To by vás mohlo svádět k flirtování na zakázaném území, jako je kancelář nebo bývalí partneři. Pečlivě si své kroky rozmyslete!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Vy tento měsíc nebudete chybět na žádné párty. Nezadaní tak budou mít velkou šanci konečně potkat někoho, s kým prožijí nadcházející konec roku. Samota vás momentálně zraňuje více než kdy dřív.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Rychle si uvědomíte, že o svém vztahu svému okolí často lžete. Je snazší dělat vše lepší, než to momentálně je. Ale pokud budete dostatečně upřímní, uleví se vám. Důležité je, jak se cítíte vy, jak věci vnímáte. Otázkou je, zda to ještě vůbec víte.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články