Monika (39): Měla jsem manžela za svatouška. Pak jsem zjistila, co dělá ve své pracovně

Monika (39): Měla jsem manžela za svatouška. Pak jsem zjistila, co dělá ve své pracovně
Zdroj: Freepik.com

Když Moniku s manželem poslala další vlna koronaviru na home office, Lukáš si udělal z jednoho pokoje v patře provizorní pracovnu. Monika si myslela, že se tam zaobírá výhradně profesními záležitostmi, dokud jednoho dne neodhalila pravdu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 03. 2021 18:00

U nás je to teď poměrně divočina. Kvůli další vlně koronaviru musíme s Lukášem (46) pracovat z domova. Od rána proto máme všechno přesně nalajnované.

Doma už na práci nebyl klid

Dcera se synem se od osmi učí distančně. Lukáš si udělal provizorní pracovnu v jednom z pokojů v patře. Já většinou pracuji s notebookem v kuchyni, abych byla po ruce dětem.

Jde především o to, abychom se vzájemně nerušili. Já se dětem do programu nepletu a totéž žádám od nich. Mají přístup k mému kalendáři, takže si hlídají, kdy mám schůzku, a v tom čase nesmí dole dělat hluk. Nějakou dobu to fungovalo. Ale čím déle v takovém režimu jedeme, tím hůře se nám takto žije. Děti přestaly respektovat moji práci.

Lukáš mi nabídnul, že mohu po jeho pracovní době k němu do kanceláře. Jde o zastrčenou místnost v domě, takže je tam skutečně klid. Nenechala jsem se k tomu dlouho přemlouvat a své resty jsem doháněla u něj.

Koukal se na nemravné filmy

Sotva Lukáš opustil pracovnu, nastěhovala jsem se tam já. Když jsem dělala pořádek na stole, ťukla jsem omylem do klávesnice manželova počítače a ten se rozsvítil. Vyskočilo na mě zastavené video s nemravným obsahem. Z monitoru na mě koukala obří prsa obézní dívky. Usedla jsem udiveně na křeslo.

Nechtěla jsem z toho dělat kovbojku, ale když řeknu, že jsem si připadala hloupě, nebudu lhát. Intuitivně jsem to video shodila. Jenže pod ním jich bylo dalších deset. Že manžel kouká na nemravné filmy, bych možná ještě skousla, víc mě šokovalo jejich téma. V každém videu hrála roli velmi obézní žena, která jako nástroj k dosažení orgasmu často používala nejrůznější jídlo.

Vzhledem k tomu, že jsem měla dost práce, tak jsem to nechala na později. Čekala mě dlouhá schůzka. Jakmile jsem měla hotovo, šla jsem zpět za rodinou. Manžel zrovna držel v ruce velký párek. Hned jsem si vzpomněla na ta videa. Vyjekla jsem: „Co s tím jdeš, prosím tě, dělat?“ Lukáš jen poznamenal: „To, co se s párkem dělá. Sním ho.“ A začal se smát.

Schovala jsem se u něj v pracovně

Přemýšlela jsem, jak se ho zeptat na to, co jsem viděla. Já jsem totiž hubená a nikdy tím pádem nenaplním jeho choutky. Současně jsem ho nechtěla zbytečně uvádět do rozpaků. Musela jsem na to fikaně. Jednou ráno jsem vstala o něco dřív. Všem jsem připravila snídani a odešla jsem do jeho pracovny.

Schovala jsem se za skříň a čekala jsem, až přijde. Chvíli mě rodina hledala, ale pak usoudili, že asi někde v domě telefonuji. Lukáš vešel do pracovny, a jak bylo jeho zvykem, zamknul se. Usedl ke stolu a už si rozepínal kalhoty. Našel si svoje oblíbené video a pustil se do hrátek.

Sice jsem nechápala, co ho vzrušuje na tlusté ženě, která se sotva vejde do dveří, ale budiž. Vyšla jsem ze svého úkrytu a sedla si přesně před manželův počítač. A to zcela nahá. Zakoktal něco jako: „Co tu děláš?“ Umlčela jsem ho polibkem a dělala jsem to, co dívka z videa. Nikdy jsme o tom, při čem jsem ho načapala, nemluvili. Jen nám díky tomu vznikl skoro pravidelný ranní rituál.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články