Běla (65): Viděla jsem snachu, jak má videohovor a dělá něco nepřístojného. Syn to ještě neví

Běla (65): Viděla jsem snachu, jak má videohovor a dělá něco nepřístojného. Syn to ještě neví

Běla bydlí ve velkém domě se svým manželem a dolní patro obývá její syn Pepa s manželkou. Tu Běla omylem načapala v obývacím pokoji a teď z toho nemůže spát. Čeho byla svědkem?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 02. 2021 18:00

Můj syn Pepa (35) je slušný, hodný muž a je nejmladší z našich tří dětí. S manželem Františkem máme ještě dva syny, ti bydlí v jiném městě.

Byli jsme rádi, že u nás bydlí

Pepa se po vysoké škole odstěhoval, ale později jsme mu řekli, že si může zrekonstruovat spodní patro a bydlet s námi. Beztak by dům podědil on, protože jeho bratři o něj zájem nemají. Když nám představil Martinu jako svou budoucí ženu, byli jsme moc rádi.

Jsem ze snachy zklamaná

Soužití s nimi bylo bezproblémové, Martinu jsem vnímala jako inteligentní ženu, akorát mi bylo líto, že upřednostňuje kariéru před založením rodiny, ale do toho jsem se jim pochopitelně nepletla. Nicméně teď mě velice zklamala. Poprvé v životě nevím, jak naložit s tím, co jsem viděla.

Pepa totiž přišel domů s tím, že byl pozitivně testovaný na koronavirus, a protože je velmi zodpovědný a nechce nikoho ohrozit, sám sebe izoloval do jiného pokoje v dolním patře. Říkala jsem mu, že když si vezmu roušku, tak ho půjdu navštívit, ale zakázal mi to. Dělala jsem to aspoň tak, že jsem mu nosila jídlo před dveře, zaklepala jsem a šla.

První dva dny mi od něj chodily zprávy, že si nemusím dělat starosti, ale poté se přiznal, že má už velké bolesti hlavy a potřeboval by donést Paralen. „Volal jsem Martině, ale nezvedá to,“ vysvětloval mi, že mě nechtěl rušit, což mi samozřejmě nevadilo.

Nemohu z toho spát

Jenže já jsem v naší lékárničce Paralen nemohla najít a Pepa mě navedl, že by ho měli mít u sebe v kuchyni. Šla jsem proto dolů, potichu jsem otevřela dveře a na poličce jsem to našla. Dveře do obýváku nebyly dovřené, tak jsem jen chtěla nakouknout a říct Martině, že jsem vzala Paralen pro Pepu, ovšem krve by se ve mně nedořezal.

Není divu, že mu nezvedala telefon, protože měla doslova plné ruce práce. Viděla jsem, jak má před sebou počítač a dělá naprosto nevhodné věci na kameru. Co hůř, na monitoru byl nějaký muž, který dělal tytéž nepřístojné věci. Nedalo se to vyložit jinak, Martina bez oblečení dělala něco, o čem si byla jistá, že to Pepa nezjistí, protože dobrovolně nevylézal z pokoje. Je mi z toho zle a nemohu kvůli tomu spát.

Na jednu stranu by to Pepa měl vědět, ale nikdy jsem nikomu do života nemluvila. Snad bych to mohla podat tak, že takové věci se mému synovi pod naší střechou dělat nebudou, a jak si to poté vyřeší mezi sebou, to už je na nich. Každopádně mě zklamala na plné čáře, a jestli toto dělá přes počítač, bůh ví, jak se chová mimo něj. Nevěřila bych, že by v případě jejího těhotenství byl Pepa otcem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články