Marek (29): Nikdy jsem přítelkyni nepodvedl. Viděla ale video z rozlučky se svobodou a zrušila svatbu

muž, vousy
Zdroj: Unsplash.com

Žárlivost některých lidí bývá veliká a sahá až za hranice únosnosti. Někdy dokonce může i za zbytečné krachy vztahů, což se stalo taky Markovi a Veronice. Ta totiž svému snoubenci nevěřila, že jí nebyl nevěrný.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 03. 07. 2020 08:00

S Verčou jsme se seznámili během studií. Po škole jsme spolu začali bydlet, v roce 2018 jsem ji požádal o ruku a loni jsme se měli brát. Ze svatby ale nakonec sešlo, pouhý týden před jejím konáním.

Mělo to proběhnout v poklidu

Verča byla vždy hodně žárlivá. Nerada mě někam pouštěla samotného, ale mně to ani nevadilo, protože mi bylo stejně nejlépe s ní. Žárlila nejen na mé kolegyně z práce, ale nelíbilo se jí, ani když jsem prohodil pár slov s prodavačkami v obchodě. Naučil jsem se s tím ale žít a bral jsem to tak, jak to je.

Loni jsme se měli brát. Všechno už bylo zařízené a zbývalo jediné – rozloučit se se svobodou. Před svatbou jsme si ještě chtěli od toho všeho oddechnout a vyrazit na prodloužený víkend, a tak jsme rozlučku naplánovali na tři týdny před veselkou.

Všechno se to mělo nést v poklidu a každý jsme si pozvali jen pár nejbližších kamarádů. Verča slavila na zahradě, já v jednom klubu. Svědka mi dělal Jindra, který taky zařizoval rozlučku. Byl to docela blázen, úplně jiná povaha než já, ale možná proto jsme si spolu tak rozuměli. Byli jsme zkrátka nejlepší kámoši.

Podvedl jsi mě, sbohem!

Rozlučku jsem nechal na něm, měl jsem ale jedinou podmínku – ať to celé proběhne bez striptérky. Věřil jsem mu, on měl ale stejně svou hlavu. „Neboj se, užiješ si to, bude sranda a Verča se nic nedozví,“ říkal mi. V té době už jsme měli něco vypito, takže jsem se ničemu nebránil a striptýz jsem si užil. K ničemu samozřejmě nedošlo, ale vypadalo to docela žhavě. To jsem však netušil, že mě to bude stát celou svatbu.

Když jsem ráno dorazil domů, Verča tam nebyla. Nemohl jsem se jí dovolat, její kamarádky mi nebraly telefon a já jsem netušil, co se děje. Pak mi od ní přišla zpráva s textem: „Tohle ti neodpustím. Podvedl jsi mě. Sbohem.“ A k tomu přiložila mé večerní video.

Na mé rozlučce byl totiž taky Robert, který to tajně všechno natočil. Video pak poslal své Janě a ta na Verčině rozlučce seděla přímo vedle ní. Verča se prý ihned rozbrečela a dostala hysterický záchvat. Křičela, že jsem ji podvedl a že je konec. Bohužel nemluvila do větru. Brala to jako nevěru, za dva dny si přišla pro věci a odstěhovala se k rodičům. Zkoušel jsem se jí všechno vysvětlit, ona mi ale nedala šanci. Prý jsem ji zklamal a ona už mi nemůže důvěřovat. Její žárlivost byla bohužel silnější než naše láska.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články