Kamil (30): Pozval jsem šéfa na svatbu a on tam sbalil mou mámu. Nic horšího se asi stát nemohlo

Kamil (30): Pozval jsem šéfa na svatbu a on tam sbalil mou mámu. Nic horšího se asi stát nemohlo
Zdroj: Unsplash

Když Kamil připravoval svatbu, pozval na ni i svého šéfa Ondřeje. Až příliš pozdě zjistil, že to byla chyba. Ondra se totiž zakoukal do jeho matky. I když ji Kamil požádal, aby si s ním nezačínala, zdá se, že to nezabralo. Kamil se teď bojí, co bude, až románek vyšumí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 17. 09. 2022 17:00

Když jsem na stůl svého šéfa pokládal pozvánku na svatbu, netušil jsem, co se stane. Ondra (57) přišel a začal mi tam dělat do mámy. I když je rozvedená a aktuálně nikoho nemá, nepřeji si, aby ti dva spolu něco měli.

Na mou svatbu jsem pozval i šéfa

Kde začít, aby to celé dávalo smysl. Začnu u své svatby, která se odehrála na začátku léta. Mezi rodinou a přáteli byl i můj šéf, kterého jsem se rozhodl pozvat v rámci udržování dobrých pracovních vztahů. Je pravdou, že tím moc nadšený nebyl, ale nakonec souhlasil. Důvod, proč nechtěl jít, spočíval v tom, že k sobě neměl partnerku.

Ze srandy jsem mu řekl, že na svatbě budou nějaké single známé, tak ať se nebojí. To jsem ale netušil, jak vážně to vezme. Na obřadu jako takovém jsme chtěli jen rodiče a svědky. Poté jsme měli pronajatý rezort, kde se nás sešlo vskutku požehnaně. Téměř devadesát lidí s námi přišlo oslavit náš veliký den.

Když Ondra dorazil, byl poněkud nesmělý. Znal sotva dva lidi. Takže si dodal odvahy v podobě dvou panáku tvrdého alkoholu. Já se věnoval své ženě a přátelům. Ondru jsem nechal tak trochu napospas osudu. Ten syčák se ale zařídil! A bohužel v můj neprospěch.

Šéf objímal mou mámu

Když jsem ho zahlédl, jak drží kolem pasu mou mámu, málem mi zaskočil dort. „Vidíš to?" drknul jsem do své novomanželky Veroniky (29). „Hustý! Tvoje máma a tvůj šéf," smála se. Mě to nedalo a šel jsem s nimi hodit slovo. Máma se smála na celé kolo a Ondra se naparoval jako páv. „Proč jsi mi neřekl, že tvoje máma je taková kočka?" vyhrknul na mě.

„Takže vás dva už představovat nemusím," pronesl jsem naštvaně. „Neboj se, hošánku, teď už bude o maminku dobře postaráno," řekl a odtáhl ji ke stolu s pitím. „No nazdar," vyjekl jsem. Po celou svatbu jsem jedním okem hledal mámu a Ondřeje. Buď spolu tančili na parketě, nebo seděli někde v rohu a šuškali si bůh ví co.

Vyzval jsem mámu k tanci a chtěl jí říct, že Ondra není vhodná partie. „Mami, nic si s ním nezačínej. Je to můj šéf. Moc tě o to prosím," šeptal jsem jí během tance do ucha. „Neděláme nic špatného. Je sympatický a já se náramně bavím," odvětila. Hned jsem pochopil, že je z něj nadšená. Bohužel jsem nenašel odvahu, abych Ondru požádal, aby mámu nechal na pokoji.

Myslím, že máma chodí s mým šéfem

No a od svatby něco cítím ve vzduchu. Ondra je na mě v práci hodný, dostávám výhody, které jiní nemají. Máma zase pro změnu ustavičně nemá čas. Pořád se vymlouvá a já tuším, kdo za tím stojí. Ti dva si spolu začali. A to na mé svatbě. Ani trochu z toho nejsem nadšený. Co se asi tak stane, až jejich románek vyšumí?

Ondra se po mě poveze a máma bude nešťastná. Přiznám se, že kdybych jen trochu tušil, co se stane, v životě bych tam svého šéfa nepozval. Teď se modlím, aby jim to vydrželo. Jinak je se mnou amen.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články