Sára (24): Matce svého přítele se nelíbím, za zády mě pomlouvá. Doufám, že to neznamená rozchod

Sára (24): Matce svého přítele se nelíbím, za zády mě pomlouvá. Doufám, že to neznamená rozchod
Zdroj: Unsplash

Slečna Sára se octla v nepříjemné situaci. Místo toho, aby bylo první setkání s rodiči jejího nového přítele Felixe příležitost k seznámení, náhodou zaslechla, jak ji jeho máma pomlouvá. Felix se pak začal Sáře vyhýbat a ona teď neví, co má dělat.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 12. 09. 2022 10:00

Myslela jsem si, že ve Felixovi (26) jsem konečně našla kluka, se kterým bych mohla být šťastná. Do té doby jsem ve svém životě měla na muže neskutečnou smůlu. On se však zdál být jiný. Problém je, že náš vztah brzy skončí. A tím nejméně hezkým způsobem.

Na muže jsem zatím neměla štěstí

Felixe jsem potkala v létě na festivalu. Byl opravdu úžasný. Konečně se objevil někdo, kdo rozuměl mým potřebám a náladám. Byla jsem z něho opravdu unešená. Felix byl světlou výjimkou v mém dosavadním randícím životě. Na muže jsem totiž do té doby moc štěstí neměla.

Vlastně jsem s žádným mužem ještě nechodila. Když jsem byla v pubertě, snažila jsem se někoho najít, ale prostě to nešlo. Všichni kluci dávali přednost hezčím dívkám a já zůstala na ocet. Po nějaké době jsem se přestala snažit. A teprve Felix byl první muž, který o mně jevil zájem.

Nový vztah vypadal nadějně

Felix mě hned na festivalu pozval na rande. Souhlasila jsem. Byla jsem z něho opravdu unešená. Po několika dalších schůzkách mi bylo jasné, že spolu chodíme a že jsem konečně našla muže, který se mnou chce trávit čas. Když mě po dvou měsících randění pozval, abych poznala jeho rodinu, opravdu mě to potěšilo.

Felixovi rodiče pro nás připravili úžasnou večeři a já se snažila udělat co nejlepší dojem. Jenže jsem zjistila, že se mi to ani za mák nepovedlo. Když jsem odešla od stolu, náhodou jsem zaslechla, jak o mně mluví Felixova matka.

Jeho matce jsem vůbec nepadla do oka

„Nevím, jestli je to správná dívka pro tebe. Myslím, že by ses s ní měl rozejít. Vždyť má hromadu svých problémů a nevím, jestli je ona právě to, co teď potřebuješ,“ slyšela jsem ji říkat. Do konce večeře jsem nějak vydržela nic neříkat, ale celou dobu jsem myslela na to, co jí na mně tak vadí.

To, že nemám práci nebo to, že pravidelně chodím k terapeutovi? Těžko říct, nepadla jsem jí prostě do oka. A Felix mě od té osudné návštěvy ignoruje. Už je to přes týden, co jsme se neviděli. Bojím se, že vzal radu své matky vážně a chce se se mnou rozejít. Jen zatím nenašel odvahu mi to říct. Nechci o svého prvního přítele přijít. Co bych měla udělat?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články