Horoskop pro chybějící energii: Kde ji nejlépe načerpají jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Horoskop pro chybějící energii: Kde ji nejlépe načerpají jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Unsplash

Příroda je mocná čarodějka, proto se k ní lidé obracejí, když je jim špatně a potřebují pomoci. Na základě vašeho astrologického znamení je vám přiřazen jeden ze čtyř živlů. Zjistěte, který je ten váš a načerpejte z něj potřebou energii.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 24. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaším živlem je oheň, proto vám pomůže večer strávený u táboráku, který si můžete udělat i doma na zahradě. Stačí když si k ohni stoupnete trochu blíž a prohřejete si celé tělo. Energie ohně do vás vstoupí a rozproudí vaši životní sílu. Dobře vám udělá také přítomnost květin v červené barvě. Ideální volbou je červený tulipán nebo gerbera.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou zrozenci země, proto jim udělají dobře procházky v přírodě. Ve volném čase se mohou jít jen tak toulat do lesa, kde obejmou pár stromů. Pomůžou jim, když si kousek přírody přinesou i domů v podobě natrhaných lučních květin nebo stromových větviček. Do jídelníčku by měli zařadit mrkev.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci náleží vzdušnému živlu, proto jim pomohou dechová cvičení. Některá jsou úplně jednoduchá a návod na ně seženou na internetu. Pokud se chtějí Blíženci zklidnit, měli by se soustředit pouze na svůj dech a s výdechem uvolňovat jednotlivé části těla. Doma jim udělá dobře čistička vzduchu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou zrozenci vodního živlu, proto jim udělá dobře voda. Na zklidnění a navození pohody doporučujeme horkou koupel obohacenou o hrstičku vonných bylinek. Pro rozproudění krve je zas nejlepší chladná sprcha, která dokáže oživit a nastartovat. Raci by si měli domů pořídit odpařovače na vodu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je příslušníkem ohnivého živlu, proto jeho náladu zlepší zapálené svíčky. Večer by si měl udělat klid a jen tak pozorovat mihotající plamen svíčky. Jeho mysl se tím vyčistí a Lev si udělá v hlavě místo pro nové myšlenky. Dobrou volbou je také konzumace oranžových a nazlátlých ovocných plodů.

Panna (23. 8. – 22. )

Zemské Panně pomůže kontakt s přírodou. Ve svém volnu může zavítat třeba na opuštěnou hradní zříceninu, která se nachází uprostřed lesa, obejmutím stromu také nic nezkazí. Na cestu by se ale Panna neměla vydávat sama, jako doprovod si může vzít partnera, děti či někoho z přátel. Panně také prospěje konzumace citrusů a nakyslých plodů.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhám udělá dobře, když navštíví nějaké opuštěné místo, kde budou moci volně dýchat. Měly by být v tu chvíli samy, aby nikdo nerušil jejich myšlenky. Doma pak mohou vyzkoušet nějakou meditaci, která přivede jejich mysl do vytoužené rovnováhy. Ideální plodinou pro Váhy jsou maliny nebo růžové víno.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je příslušník vodního znamení, proto nejlépe načerpá energii z vody. Pokud má Štír doma studnu, má tak trochu vyhráno, protože umytí ve studniční vodě s ním udělá úplné zázraky. Pokud ne, může vyrazit k nějakému čistému potůčku nebo studánce, v níž si omyje nohy a ruce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je zrozencem ohnivého živlu, proto mu udělá dobře večer strávený u krbu. Roztopit krb a sledovat plameny je pro Střelce životabudič. U laskavého tepla krbu se navíc nádherně prohřeje, čímž dokáže předejít nachlazení a únavě. Střelcům také pomůže přítomnost jarních květin, které dodají optimismus.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je příslušník zemského elementu, proto mu udělá dobře čas strávený na zahradě. Zahradu by měl koncipovat tak, aby na ní vždycky něco kvetlo. Kozoroha také potěší přítomnost vzrostlých stromů, které najde v lesích a alejích. Domů by si měl přinést několik větviček šeříku, které mu provoní domácnost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je zrozencem vzdušného elementu, proto mu udělá dobře, když se bude nerušeně dívat na nebe a pozorovat plující mraky. Na procházku by si neměl zapomenout přibalit deku, kterou rozloží někde na louce a bude se dívat "pánubohu do oken". Ke svačině by si měl dopřát dračí ovoce nebo kedlubnu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby náleží elementu vody, proto by měly vyhledat opuštěné vodní nádrže, lomy nebo rybníky. Dlouhý pohled do vodní hladiny zklidní jejich emoce a Ryby tak dostanou možnost vidět věci reálně. Pokud je to alespoň trochu možné, měly by si Rybky pořídit zahradní jezírko nebo malou fontánu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články