Michaela Pecháčková ze seriálu ZOO o vlasech: Moje známá na ně používá mrkev, já mám jiné favority

Michaela Pecháčková ze seriálu ZOO o vlasech: Moje známá na ně používá mrkev, já mám jiné favority
Zdroj: Herminapress
Herečka Michaela Pecháčková se letos objevuje v porotě soutěže Muž roku.Osmnáctiletá hvězda seriálu ZOO se mezi přítomnými pány těší velké oblibě.Dámskou společnost potom Michaela nachází u kolegyně porotkyně Zuzany Bubílkové.Prezident soutěže Muž roku David Novotný si od Michaely nechá rád poradit.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Michaela Pecháčková (18), již pravidelně vídáme na obrazovkách jako Sid v seriálu ZOO, fascinuje dlouhými blond vlasy, za kterými nestojí žádné umělé zahušťování nebo prodlužování. Webu Lifee.cz herečka prozradila, jak se o vlasy stará a zda na ně používá něco speciálního.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 04. 2022 12:00

Do čtyř let jsem měla mikádo, protože se mi to líbilo. Ale potom jsem se koukala na nějakou pohádku, kde byla princezna s dlouhými vlasy - a bylo to jasné. Takže já si od čtyř let vlasy vůbec nestříhám, jen konečky. Rostou si samy," říká herečka.

Vizáž změnila Michaela Pecháčková kvůli seriálu ZOO

Přiznává sice, že každodenní péče o vlasy je náročná, horší to ale bylo, když měla ofinuPořád jsem si ji žehlila nebo natáčela, protože na ofině je všechno poznat. Bez ní je to hrozně osvobozující pocit a můj obličej více prokouknul," libuje si.

Ofiny se Michaela Pecháčková zbavila teprve před rokem. Byl to požadavek ze strany produkce TV Prima a seriálu ZOO. „Také chtěli zjemnit barvu vlasů. Mívala jsem je světle hnědé. Musím říct, že v téhle barvě se sama sobě líbím víc a jsem spokojená, vypadá to přirozeně," poznamenává herečka.

Vlasy vám podle Michaeliny známé udrží v kondici mrkev

Drží se Michaela při péči o vlasy nějakých babských rad, aby se jí nelámaly nebo jí nepadaly? Jedna moje známá používá na vlasy zábal z mrkve. Já na to moc nejsem a přednost dávám svým oblíbeným maskám, šamponům a kondicionérům z drogerie," krčí rameny herečka. Kdybyste ale přeci jen chtěli zábal z mrkve podle Michaeliny známé vyzkoušet, zde je recept.

Mrkev nastrouhejte najemno, vetřete ke kořínkům a po 15 nebo 20 minutách opláchněte. Kúru se doporučuje provádět až třikrát do týdne. Masku můžete vylepšit najemno nastrouhanou cibulí, olivovým olejem a citronovou šťávou.

Mrkev vlasům dodá lesk a měla by také zabraňovat jejich vypadávání. Konzumace mrkve prý dokonce zabraňuje předčasnému šedivění.

Co dalšího nás čeká v seriálu ZOO?

Michaela si v seriálu ZOO také vyzkoušela hnědou paruku. Objevovala se v ní až do čtrnáctého dílu. Pohled do zrcadla mě celkem bavil, čekala jsem to horší. Žádná paruka mi nebyla, mám malý obličej, takže ji museli nechat vyrobit na míru u Jarmily Kamínkové," vypráví Pecháčková.

Co dalšího nás v ZOO čeká? „Můžu prozradit, že Sid s Haďákem už se nebudou tolik hádat. A uvidíme, jak se bude vyvíjet její dějová linka s Albertem. Sid je zamilovaná, ale má trochu pochybnosti," naznačuje děj seriálu pohledná blondýnka.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články