Děti Harryho Pottera: Rupert Grint a dalších šest herců, kteří se stali rodiči

Děti Harryho Pottera: Rupert Grint a dalších šest herců, kteří se stali rodiči
Zdroj: Profimedia
Britský herec David Tennant má s Georgií Moffet celkem pět dětí. V kočárku se ukrývá jejich nemladší dcera Birdie.Georgie přivedla do manželství s Davidem Tennantem syna Tye z předchozího manželství. V březnu mu bude 20 let.Olive je nejstarší dcera Davida Tennanta a Georgie Moffet. V březnu jí bude 12 let.Jessie Cave alias Levandule Brownová z příběhů o Harrym Potterovi žije se svým partnerem Alfiem Brownem od roku 2014 a mají tři děti - Donnie, Margot a Abrahama.+ 4 fotky+ 5 fotek

Přestože ve filmech o Harrym Potterovi budou navěky zachyceni jako děti, dospěli a z některých se již stali rodiče. Jessie Cave alias Levandule Brownová je dokonce těhotná počtvrté. Jak jsou na tom s dětmi její kolegyně a kolegové z Haryho Pottera?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 02. 2022 12:00

Harry Potter nevyrůstal obklopen láskyplnou rodinou, ale u zlovolného strýce Vernona Dursleyho. A přestože jsou tyto příběhy z velké části o magii, postupem času se ukazuje, že přátelství a rodina jsou možná ještě důležitější. Pojďme se podívat na herce a herečky z Harryho Pottera, kteří se stali rodiči.

Otec Rupert Grint

V sérii příběhů Harryho Pottera byl Rupert Grint alias Ron Weasley nepřehlédnutelný nejen kvůli barvě vlasů. V průběhu let se z chlapce vyrůstajícího ve stínu starších a úspěšných bratrů stal sebevědomý mladý muž. A ve skutečném světě se vedle dospívání, Grintovi je 33 let, stal také otcem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rupert Grint (@rupertgrint)

Malá Wednesday přišla na svět v listopadu 2020 a dnes je jeho věrným parťákem. Fotografie z Rupertova Instagramu vznikla na natáčení třetí řady seriálu Servant z dílny Apple TV.

Další děti herců z Harryho Pottera

Otcem se stal i Devon Murray, který měl v sérii filmů o Harrym Potterovi vedlejší roli Seamuse Finnigana. Loni v lednu přivedla jeho přítelkyně Shannon McCaffrey na svět chlapce jménem Cooper Michael Murray. „Omluvte prosím ty vousy, miluje si o ně drbat hlavu, a když se oholím, je rozmrzelý," napsal Devon na Instagram ke společné fotografii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Devon Murray (@devonmurrayofficial)

Afshan Azad alias Padma Patilová hrála jedno z dvojčat, které Harry a Ron téměř unudili k smrti na vánočním večírku. Afshan má naštěstí skutečný život zábavnější a loni se poprvé stala matkou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Official Afshan (@afshanazad)

Nejvíc dětí má zatím britský herec David Tennant, který si zahrál Bartyho Skrka ml. ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár a na útěku z vězení se vydával za bystrozora Alastaira Moodyho. Tennant potkal na natáčení kultovního Pána času herečku Georgii Moffet. Vzali se v roce 2011 a mají spolu pět dětí, přičemž nejstarší syn Ty pochází z Georgiina předchozího manželství. K němu pak přibyli čtyři děti - Olive, Wilfred, Doris a Birdie.

Nejen na rodinu Davida Tennanta se můžete podívat v galerii dětí z Harryho Pottera.

Zdroje informací:

Screenrant.com: 9 Harry Potter Stars Who Have Settled Down Or Have Kids

Usmagazine.com: ‘Harry Potter’ Babies: See Which Stars Have Welcomed Children Over the Years

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články