Slunce vstupuje do znamení Panny: Začněte si užívat to, na čem celou dobu dřete. Vše si konečně sedne

Slunce vstupuje do znamení Panny: Začněte si užívat to, na čem celou dobu dřete. Vše si konečně sedne
Zdroj: Pixabay

Zrozenci ve znamení Panny jsou racionální, trochu samotáři a mají sklon k perfekcionalismu. To znamená, že v tomto období máte šanci dokončit to, co se do teď zdálo nemožné. Podívejte, co vás se změnou znamení čeká!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 08. 2022 06:00

Léto se už chýlí ke konci, s čímž se pojí nástup pracovité Panny. Slunce vstoupí do tohoto znamení v úterý 23. 8. 2022 v 5:17. Už opouštíme touhu bavit se, trávit dny u bazénu nebo u moře, a začínáme se znovu soustředit na práci.

Spolehlivost a pečlivost budou hrát v období Panny prim

To však neznamená, že znamení zvěrokruhu v létě zahálela. Někteří si vybudovali velmi slušný příjem a pracovní pozici, která jim na podzim přinese nejeden benefit. Pod tíhou zodpovědnosti to však často vypadalo, že už si některých věcí snad zapomínáme vážit. V období Panny si vše perfektně sedne, konečně nebudete mít pocit, že nevíte, kde vám hlava stojí, a najdete v životě balanc.

Panny mají sklon k perfekcionismu, což zapříčiní, že nastane ideální doba na dotahování restů. V našich životech zavládne klid a pořádek, ačkoliv se toho bude dít snad nejvíc za celý rok. Spolehlivost, kterou se Panna vyznačuje, může u mnohých vést k vysněnému povýšení. Šéf si konečně všimne, že jste takřka nepostradatelní, a svěří vám daleko více úkolů než doposud. Hodně se na nich naučíte a ve svém budoucím profesním životě z nich budete čerpat.

Panna přináší čas na povinnosti

Ani v lásce nebude o dobrodružství nouze. Panna s sebou přináší oko na zajímavé osobnosti, nudit se tak rozhodně nebudete. Ačkoliv zrozenci tohoto znamení tráví čas nejraději o samotě zadumaní do svých knih či jiných koníčků, s podzimem přichází touha po lásce a náruči milované osoby.

Panně vládne živel Země, budete tak chtít vyřešit všechny praktické záležitosti. Například bydlení, půjčky nebo životní pojistky. Podzim je vždy o něco zodpovědnějším obdobím, a ačkoliv přijde až ke konci září, často jeho nástup vnímáme, byť ne na základě počasí, už od jeho začátku. Možná to máme spojené s tím, že děti nastupují do školy a je čas na povinnosti.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články