Podívejte se na vztahové požadavky všech znamení zvěrokruhu! Tohle vážně chtějí

Horoskop: Podívejte se na vztahové požadavky všech znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Lidé narození v ohnivém znamení Berana si cení vlastní svobody a nemají rádi, když je někdo omezuje. Myslete na to a nechejte Berana vždy volně dýchat.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Toto zemské znamení zvěrokruhu potřebuje cítit lásku a důvěru. Býci mohou být ale i leniví, proto je musíte umět motivovat!BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Vzdušným Blížencům trvá déle, než se usadí! Do té doby s nimi musíte mít trpělivost!RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci jsou velmi milující znamení, které vás může začít svou láskou dusit. Vytyčte si hranice hned na začátku vztahu.+ 8 fotek+ 9 fotek

Někdo si cení vlastní svobody, takže nesnáší, když se ho partner snaží jakkoliv svázat. Jiný zase vyžaduje permanentní obdiv. Podívejte se do galerie na vztahové požadavky jednotlivých znamení zvěrokruhu.

Jana Matušková
Jana Matušková 20. 04. 2023 05:29

Existuje jedno znamení zvěrokruhu, které má na svůj protějšek zatraceně vysoké nároky, pak vám ale snese modré z nebe. U dalšího znamení zvěrokruhu zase musíte počítat s tím, že v posteli musíte předvádět vážně zázraky.

Podívejte se do galerie na to, jaké jsou vztahové požadavky každého znamení zvěrokruhu!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články