Horoskop lásky na leden 2021: Kdo bude mít potřebu vás zachraňovat a pro koho jste magickou ženou?

Horoskop lásky na leden 2021: Kdo bude mít potřebu vás zachraňovat a pro koho jste magickou ženou?
Zdroj: Freepik
KOZOROH (22. 12. - 20. 1.): Nejpříznivějším lednovým dnem je úterý 26., které odstartuje éru vzájemné lásky a porozumění!VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): V lednu půjde o takové seznámení neseznámení, jelikož byste měla dát šanci muži, který vás obdivuje už delší dobu!RYBY (21. 2. - 20. 3.): Na pány působíte jako magnet! Ohlédnout se za vámi můžou i na procházce parkem!BERAN (21. 3. - 20. 4.): Nejpříznivějším dnem ledna je pro vás pondělí 25., kdy potkáte perspektivního muže. Zabodujete u něj na první pohled!+ 8 fotek+ 9 fotek

První měsíc nového roku je tu a vy byste do něj možná konečně chtěly vkročit ve dvou. Jaký bude leden, co se týká milostných vztahů? Vše se dozvíte v horoskopu lásky!

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 01. 2021 07:00

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroha oslníte milým a přátelským chováním. Je dobré začít kamarádstvím, protože Kozoroh potřebuje milovanou osobu dokonale poznat. Nezapomeňte, že je prosincový či lednový muž chladný a balením žen se vůbec nebaví. Jeho zábavou jsou práce a starost o pohodlí rodiny, s tím musíte počítat, přes to vlak nejede. Budete odměněna věrnou láskou a komfortním životem.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Muži narození ve znamení Vodnáře oceňují originalitu. Nezajímavé a tuctové požadavky nemají. Vodnáře jen tak neulovíte, protože je spíše odtažitý. Sice miluje pobyt ve společnosti, dobrodružství a aktuální dění, ale také je uzavřený a neklidný. Nesmí se na něj tlačit. Ihned pozná, že si na něco hrajete, to mějte na paměti. Nicméně ho přitahuje skutečná ženskost.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Na první pohled se může zdát, že je Ryba sebevědomá a společenská. To je sice pravda, ale také nesnáší nevhodné chování a podléhá náladám. Seznámení přeje ve wellness, bazénu anebo na pláži. Muže upoutá sexy postava a dlouhé vlasy. Určitě neodolá a osloví vás. Ryba nebude poslouchat vaše problémy, protože si někdy sám se sebou neví rady.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Beranům nechybí vášeň a osobité kouzlo. Není divu, že v sobě mají oheň a mužnost. Pánové narození v Beranu si potrpí na přitažlivé protějšky se smyslnými křivkami. Rozhodně se však neukazujte jako všeho schopná žena. Beran má potřebu zachraňovat. Neumí žít po boku dívky, která ho má v chomoutu. Potřebuje být obdivován pro svou odvahu. Odměnou bude oddanost a věrnost.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Jakmile spatříte muže Býka, uhrane vás svou sebejistotou. Ano. Býk stojí nohama pevně na zemi a působí klidně. Touží po věrném svazku, ale také po ženě, která o sebe dokáže pečovat. Nezapomeňte na luxusní parfém a upravenost. Zrozenci Býka milují divadlo, chutné večeře a podobné akce. Pokud Býk ucítí smyslnost, dostane se vám věrné lásky a života v jistotě.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

S muži ve znamení Blížence je tak trochu problém, dlouho nevydrží na jednom místě, i když vás milují. Rozhodně je zaujmete sexy oblečkem, pěknou postavou a mistrovstvím komunikace. Blíženci nesedí na zadku, proto nevyhledávají domácí typy. Jejich pozornost získáte bláznivými nápady a pestrým společenským programem. Jen tak se nebude Blíženec nudit, protože to z duše nesnáší.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Rak miluje ženskou společnost a nikterak se tím netají. Vybírá si přitažlivé a magické ženy. Je ovšem zajímavé, že ho lze skolit také láskou k rodině, vařením, pečením a perfektním úklidem. I když působí odtažitě, stejně po vás očkem pokukuje, proto ho laskejte ve vlasech, chvalte a starejte se o něj jako o malé dítě. Pokud Rak z něžného pohlaví necítí smysl pro rodinu, jde hledat jinde.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Tohoto muže okouzlí jen dámy s vybraným chováním, úsměvem na tváři a pěknou postavou. Lvi nemají v oblibě šedé myšky krčící se v koutě. Od partnerky vyžadují zajímavý životní styl, inteligenci, sympatické vystupování i starostlivost. Ohniví muži jsou temperamentní, ale také velkorysí. Když se zamilují, odmění vás věrností a luxusem.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Pánové narození v Panně jsou přátelští a trošku domýšliví. Pokud nemáte široký rozhled, ani o vás nezakopnou. Vybírají si totiž partnerky na své úrovni, a ta je vysoká. Pannám se líbí chvála a ženskost. Zapomeňte na vyzývavost, vulgárnost a extravaganci. Není tajemstvím, že jsou stydlivé a plaché, proto se nedivte, že vše nebude fungovat rychlostí blesku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Nelze říci, že je pro Váhy sex na prvním místě, ale s partnerkou, která není příliš sexuálně aktivní, jim to klapat nebude. Seznámení by mělo probíhat harmonicky třeba na koncertě či v divadle. Váhy se do vztahů prostě neženou, ale pokud se zamilují, partnerka od nich může očekávat maximum péče. Váhu ulovíte v odhalenějších šatech, nicméně vulgárnost je vyloučena.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíra překvapíte nejčastěji u vody anebo v tajemném koutku restaurace. Pokud s ním navážete zajímavý rozhovor, určitě máte zelenou. Štír se neohlédne za obyčejnou dívkou, proto vsaďte na všechny ženské zbraně. Tito muži zbožňují dámy v nesnázích a rádi odhalují jejich tajemství. Samozřejmě je nutná sexuální zdatnost, v tomto ohledu je Štír nenasytný.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se nenechávají moc lovit, spíše jsou sami dobrodruhy prahnoucí po své kořisti. Pakliže si chcete s jeho city pohrát, upřete na něj zrak a vyzkoušejte to s úsměvem na tváři. Nezatěžujte ho svými problémy, jinak uteče vstříc novým zážitkům. Střelcům lahodí romantika a vynikající komunikační znalosti partnerky, ale bez jakéhokoliv přešlapu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články