3 znamení zvěrokruhu, která by měla pro tentokrát o Vánocích zvolnit

3 znamení zvěrokruhu, která by měla pro tentokrát o Vánocích zvolnit
Zdroj: Pixabay.com

Vánoce by měly být obdobím lásky, štěstí a darů. Pro mnohé však znamenají nekončící stres, úklid, pečení několika druhů cukroví či finanční starosti. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu by se pro tento rok měla hodit do pohody.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 08. 12. 2021 07:00

Chcete si letos užít poklidné Vánoce, nebo se už teď připravujete na shon a stres? Pojďte se podívat, před čím hvězdy varují následující tři znamení zvěrokruhu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Touha mít vše perfektní vás letos dovede k absolutnímu vyhoření. Dobře si rozmyslete, kolik druhů cukroví potřebujete a kolik dekorací musí zdobit váš dům. Pro jednou byste si mohli užít vánoční svátky jako klidné období s rodinou, ve kterém nepůjde o to se předvést, ale odpočinout si. To by pro vás mohla být příjemná změna.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dejte si pozor na zbytečné utrácení! Budete chtít dopřát svým nejbližším speciální dárky, které však budou nad vaše finanční možnosti. Vyvarujte se půjček a kupte jen to, na co máte! Kvůli jednomu dni v roce byste se snadno zadlužili na dlouhé měsíce, což by vám v budoucnu způsobilo velké problémy.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dejte si pozor na hádky během vánočních svátků, akorát si jimi zkazíte atmosféru. Budete napružení a za každou maličkost vystřelíte jako čertík z krabičky. Rodina si s vámi už nebude vědět rady. Zkuste se zamyslet nad tím, co je váš problém a co vám způsobuje vnitřní neklid. Možná přijdete na to, že tyhle nepříjemné pocity nemají s Vánocemi nic společného.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články