Valerie (29): Navštívila jsem ženu, která léčí karmu rodu. Od základu mi to změnilo život

Valerie (29): Navštívila jsem ženu, která léčí karmu rodu. Od základu mi to změnilo život
Zdroj: Freepik

Valerii se hroutil život jako domeček z karet. Odhodlala se proto navštívit tajemnou paní Evu, o které jí vyprávěla kamarádka. To, co se následně událo, absolutně nečekala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 11. 2021 13:00

Když jsem se odhodlávala paní Evu navštívit, řešila jsem jednu životní nesnáz za druhou. V práci se mi nedařilo a pod rukama se mi rozpadal vztah s Jirkou. Nevěděla jsem kudy kam. Jednou mi kamarádka Alice řekla o paní Evě, ke které párkrát zavítala. Údajně se jí tím změnil život. "Co je to za nesmysl?" smála jsem se.

Na léčbu karmy jsem nevěřila, ale zkusila jsem to

Paní Eva uměla léčit karmu rodu. Zátěž, kterou si s sebou neseme z minulých životů. Netušila jsem, co to je, ale byla jsem ochotna zkusit vše, aby se věci obrátily k lepšímu. Vždy jsem byla přesvědčená, že budu mít skvělý život, ale nedařilo se mi vůbec nic.

"Neboj se. Paní nemá webové stránky, ale chodí k ní mnoho mých známých. Ona ti ukáže, kde jsou tvoje zablokované energie. Je tak dobrá, že ani nepotřebuje reklamu," vysvětlovala mi Alice. Na tyhle věci jsem moc nevěřila. Chtěla jsem, ale vždy se ozval nějaký hlas v mé hlavě, který mi našeptával: "Nevěř na kraviny." Přesto jsem se odhodlala k paní Evě zajít.

Překvapilo mě, co se u paní Evy dělo

Čekací doba na schůzku byla několik měsíců. Když mi v kalendáři píplo upozornění, že zítra se mám k Evě dostavit, trochu jsem zpanikařila. Jirkovi jsem to samozřejmě neřekla, myslel by si, že jsem úplný blázen. Druhý den jsem se vydala na druhý konec republiky a doufala v zázrak.

Když jsem k paní Evě dorazila, překvapila mě její vstřícnost. "Valerie, sedněte si. Jste nervózní, že? Ale jistě si dáte kávu," řekla. "Kávu si dám moc ráda, děkuji," usmála jsem se. "Nepochybovala jsem," mrkla na mě. Vzala si krystal a kolo života. Bylo na něm zvýrazněných několik čísel. Podala mi ruku a chvíli tu mou podržela ve své.

Můj život se za poslední rok radikálně změnil

Procházela se mnou každý rok mého života a ptala se na konkrétní věci, které mě ovlivnily. Kdykoliv narazila na něco negativního, prosila anděly, aby tento prostor vyčistili. Bylo mi příjemné o sobě mluvit a diskutovat nad tím, co se v mém životě odehrálo. Strávila jsem u Evy několik hodin.

Odcházela jsem s pocitem úlevy. Další týdny byly hodně emotivní. Volala jsem Evě s tím, že cítím vnitřní neklid. Vysvětlovala mi, že se tělo čistí od zlých energií. Říkala, že si s sebou každý neseme tíhu rodové karmy až dvanáct generací dozadu. Navštívila jsem ji ještě třikrát.

Od posledního setkání uplynul rok. Nevím, na kolik je to Evina zásluha, ale za ten rok jsme napravili vztah s Jirkou, požádal mě o ruku a čekáme miminko. Změnila jsem práci. Našla jsem uplatnění v oboru, který jsem sice nestudovala, ale vždy jsem po něm toužila. Koupili jsme si vlastní dům. Najednou se vše dalo do pohybu správným směrem. Nikdy nepřestanu být paní Evě vděčná. A ráda se za ní znovu zastavím.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články