Leona (26): Každé ráno jsem se budila se stopami po bičování na zádech. Nenapadlo by mě, co za tím vězí

Leona (26): Každé ráno jsem se budila se stopami po bičování na zádech. Nenapadlo by mě, co za tím vězí
Zdroj: Unsplash

Leona se každé ráno probouzela se zády zbičovanými až do krve. Nechápala, jak k jizvám přišla ani proč se to děje zrovna jí. Když už toho bylo moc, spojila se se ženou, která se zabývá černou magií.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 10. 2021 15:00

V době, kdy jsem se rozešla se svým přítelem, jsem urychleně potřebovala najít byt. Jediný, který přicházel v úvahu, byl ten, ve kterém jsem dlouho žila ve strachu. Dělo se v něm totiž něco, co mi nechávalo rány na těle. A to doslova. Každé ráno jsem měla zbičovaná záda, jako by mě někdo celou noc mlátil.

Ráno jsem se budila s jizvami po bičování

Byt je vážně velmi starý. Je v něm i původní vybavení po nemocném staříkovi. Vzhledem k tomu, že nemám moc peněz, jsem za to ráda. Nemusela jsem si téměř nic kupovat. Občas, když ke mně přijde návštěva, se trochu stydím. Byt je zatuchlý a zapáchá. Nedokážu ten smrad pořádně popsat. Něco mezi plísní a starým člověkem. Nedá se to ani vyvětrat.

Prvních pár týdnů bylo všechno v pořádku. Přicházelo to postupně. Nejprve malý škrábanec na ruce. Po čase rozsáhlá modřina přes celá záda. Vždy jsem se snažila si vybavit, kde jsem k tomu přišla. Později se přidaly i podivné sny, jak ležím nahá na kříži a jsem bičována. Společně s tím přišly škrábance a stopy po šlehání na zádech.

Po ránu byly vždy mokvavé a bolestivé. Během dne postupně mizely a večer už byly pryč. Časem mě to začalo velmi trápit. Natáhla jsem si budík, abych zjistila, co se u mě v noci děje.

Nainstalovala jsem v pokoji kameru

Bohužel mě nikdy nevzbudil. Ani když jsem jich natáhla pět najednou. Začala jsem být zoufalá. Nemoha jsem se nikde svléknout nebo jít do plavek. Tak zle jsem měla pošlehaná záda. Napadlo mě, že bych si mohla půjčit kameru a natočit to. Byla to moje poslední naděje, jak přijít té záhadě na kloub.

Kameru jsem zavěsila kousek nad postel a čekala, co mi záběry ukážou. Lapala jsem po dechu, když jsem se na video dívala. Padla půlnoc a já začala hlasitě sténat. Prohýbala jsem se jako luk a lehce se v posteli vznášela. Následně jsem se přetočila na břicho. Pak to přišlo. Neviditelné šlehání pomyslným bičem.

Po každém šlehnutí jsem zakřičela bolestí. Celé to trvalo do dvou do rána. Následně jsem padla na postel a spala, jako by se nic nestalo. Absolutně mi to nedávalo smysl. Pouštěla jsem si to stále dokola a snažila se v tom něco najít. Bezradnost se stala mým druhým jménem.

Stala jsem se obětí černé magie

Začala jsem pátrat po internetu, co by to mohlo být a jaká moc za tím stojí. Našla jsem si ženu, která se zabývá černou magií. Pozvala jsem ji na návštěvu, aby si prošla můj byt. Po dvou hodinách konečně promluvila. ,,Někdo na vás provádí voodoo. Nevíte, kdo by to mohl být?“ otázala se a mně to došlo.

Můj bývalý přítel neunesl náš rozchod a vyhrožoval, že se mi pomstí. Tehdy jsem jeho slova nebrala vážně. Ona zázračná žena dokázala to spojení přerušit a vysvobodit mě. Nikdy bych nevěřila, že něco jako voodoo lze vážně praktikovat, a ještě takto drsným a nelidským způsobem. Dokonce i můj byt po tom očištění přestal záhadně zapáchat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články