Vraní úplněk v Panně přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přinese pozitivní změny

Vraní úplněk v Panně přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přinese pozitivní změny
Zdroj: Freepik

Vraní úplněk ve znamení Panny nastává v úterý 7. března 2023 ve 13:40 hodin. Někdy se mu také říká Červí. Přináší řadu pozitivních událostí, která se týkají mimo jiné těchto tří znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 03. 2023 05:34

Máme tu již třetí úplněk roku 2023. Po lednovém Vlčím a únorovém Sněžném přichází tzv. Vraní úplněk. Toto označení získal podle ptáka, kterého šamani označovali za magické zvíře zprostředkovávající kontakt se světem mrtvých. Druhým přídomkem je Červí úplněk. Důvod je prozaický. Příroda v tomto období začíná ožívat a ze země vylézají první červi.

Jde o vůbec poslední zimní úplněk, navíc ve znamení Panny, což má jistou symboliku. Je to totiž ten správný čas udělat si pořádek v životě a uspořádat věci, což právě Panny milují. A právě toto zemské znamení patří do trojice těch, pro které může být Vraní úplněk osudový.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé narození v tomto zemském znamení by se měli o Vraním úplňku zamyslet nad tím, co prožili během posledních tří měsíců. Problémy, které je tíží, se totiž jeví mnohem vážnější, než ve skutečnosti jsou. S trochou nadhledu a s mírným odstupem rychle zjistíte, že všem těm lapáliím přikládáte až příliš velkou váhu. Pokud si toto skutečně uvědomíte, uvidíte vše v novém světle a také se vám zjeví cesta, po které se vydat. Výsledek bude veskrze pozitivní.

Na co pozor: Na neuvážené soudy, a to v soukromí i v pracovní oblasti. Máte tendenci říkat i to, co je mylné. Důsledky vás brzy mohou šeredně potrápit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tomuto zemskému znamení přináší Vraní úplněk šanci na posílení rodinných vztahů, speciálně pak ve spojení s jejich potomky. Pro své děti dokážete hodně obětovat a jsou pro vás smyslem života. Jste k nim vlídní, trpěliví a dokážete se s nimi radovat ze života. Je pro vás důležité zajistit jim materiální i citové bezpečí. Nechejte jim volnost a možnost, aby si vaše děti prosadily vlastní názor, budou si vás vážit ještě více než doposud. Pozitivně se to pak projeví i v celkové rodinné atmosféře.

Na co pozor: V zaměstnání nestrkejte nos do cizích věcí, nikdo o vaše rady a názory nestojí. Raději se zameťte před vlastním prahem.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Toto vodní znamení zvěrokruhu bylo v poslední době náchylné ignorovat fakta a čísla, což vedlo k řadě nesprávných soudů. Vraní úplněk však přináší šanci na zcela nový pohled na každodenní situace. Ryba, která má obecně vrozenou silnou vnímavost, nyní znovu začne správně číst mezi řádky. To jí ukáže správnou cestu, jak se stavět k pracovním povinnostem, ale i k nejbližším lidem. Díky tomu prožije řadu pozitivních překvapení, některá z nich dokonce zrozence ve znamení Ryb poznamenají na celý život.

Na co pozor: Člověk v tomto znamení je srdečný a i když se potýká s mnoha těžkostmi, jeho charakter tím neutrpí. Na srdečnost teď často zapomínáte.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články