Michala (23): Byla jsem na mizině a hledala sponzora. Nenapadlo mě, jak šlápnu vedle

Michala (23): Byla jsem na mizině a hledala sponzora. Nenapadlo mě, jak šlápnu vedle
Zdroj: Shutterstock

Michala toužila po někom, kdo se k ní bude chovat jinak než její bývalý přítel Petr. Nakonec takového muže našla, ale vše zdaleka není tak zalité sluncem, jak si představovala.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 11. 2021 15:10

Když jsem porodila dceru Dianu, neměla jsem vůbec nic. Příteli Petrovi totiž práce příliš nevoněla, takže nás stěží dokázal uživit. Jednou mě to přestalo bavit a rozhodla jsem se, že si pro dobro své dcery najdu do života někoho, kdo bude zajištěnější než Petr.

Poslala jsem mu své nahé fotografie

Honzu jsem znala od vidění, hlavně ze sociálních sítí. Chodil ve značkovém oblečení, měl drahé auto a stavěl dům. Měl přítelkyni Denisu, ale nikde ji moc neukazoval. Vlastně to z jejich sociálních sítí vypadalo, že jim to moc neklape. Rozhodla jsem se, že ho sbalím.

Začala jsem mu psát. Nejdříve jsme si vyměňovali vzkazy jen na přátelské úrovni, jednou se však Honza opil. "Měla bys mi někdy ukázat to nádherné tělo, co skrýváš pod trikem," napsal mi. Neváhala jsem ani minutu, na své tělo jsem patřičně hrdá. A to i po porodu. Převlékla jsem se do spodního prádla a nafotila sérii odvážných snímků, kde roztahuju nohy, ukazuju bradavku nebo schválně fotím zblízka svůj rozkrok.

Zjistila jsem, že mu nepatří vůbec nic

Nahoty jsem se nikdy nebála a ukázat tělo mi přijde přirozené. Honza mi na to odepsal pár sprostých zpráv a poslal pár nahých fotografií. Ten měl výbavičku! Netrvalo dlouho a Denisu opustil. Hned běžel za mnou a já doufala, že teď se můj život radikálně změní k lepšímu. Ten den, co se s Denisou rozešel, jsme si to rozdali na zadních sedačkách jeho auta. Byl úžasný.

Začali jsme spolu chodit a já u něj i s Diankou přespávala. "Víš, budu se muset přestěhovat," oznámil mi jeden den. "Proč? A kam?" zeptala jsem se vykuleně. "To ještě nevím, někam do levnějšího. Tenhle dům je Denisin a já tu nemůžu zůstat. Tím spíš, pokud sem chodíš ty," dodal. "Hodíš mě domů?" zeptala jsem se. "No, víš... Auto už vlastně taky nemám," řekl.

"Cože? Kde máš auto?" ptala jsem se. Začal mi vysvětlovat, že nebylo jeho, a tak ho musel po rozchodu vrátit. Došlo mi, že je to jen pozlátko. Způsob, jak žije. Přitom měl hluboko do kapsy a nikdy za mě nezaplatil ani kávu. Myslela jsem si, jak klofnu boháče, a on měl všechno od ní. To kdybych věděla, nikdy Petra neopustím.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články