Zvrácená tajemství slavných: Co vzrušovalo krále Eduarda VII. nebo Charlieho Chaplina?

Charlie Chaplin dokázal ztvárnit prakticky jakoukoliv postavu
Zdroj: Wikimedia Commons, Public Domain
Charlie Chaplin vynalezl takzvaný castingový gauč. Když chtěla herečka roli, musela si ji „zasloužit".Ty, které byly povolné, často skončily s koláčem ve vlasech. Takovou měl komik úchylku. Rád po nahých ženách házel koláče.Známý autor pohádek Hans Christian Andersen držel celibát (tak trochu)......byl totiž závislý na masturbaci. Naladit ho měly vždy rozhovory s prostitutkami.+ 4 fotky+ 5 fotek

Charlie Chaplin, britský král Eduard VII. nebo Markýz de Sade. Ti všichni více či méně ukrývali nějaká tajemství, záliby v neobvyklých ložnicových praktikách. Některé slavné osobnosti vás možná hodně překvapí.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 13. 06. 2021 14:00

Úlety slavných jsou někdy mimořádně podivné. Web historycollection.com si posvítil na milovníka koláčů Charlieho Chaplina, na Hanse Christiana Andersena závislého na sebeukájení, perverzního markýze de Sade a Eduarda VII., který dokázal skloubit svou zálibu v prostitutkách a problémy s nadváhou skutečně dokonale.

Castingový gauč Charlieho Chaplina

Charlie Chaplin byl největší hvězdou němého filmu, ale zároveň totální perverzák, vymyslel totiž takzvaný castingový gauč, který si později pořídil bezpočet hollywoodských producentů. Aby nějaká herečka získala roli, musela se na gauči, doopravdy „snažit”. Jestliže se tak stalo, mohla očekávat koláč ve vlasech. Komika totiž vzrušovalo házení dezertů na nahá ženská těla.

Tak trochu jiný pohádkář Andersen

Všichni ho známe jako autora nezapomenutelných pohádek pro děti, v soukromí byl ale Hans Christian Andersen v závislý na masturbaci. Přímému sexuálnímu styku se vyhýbal, nicméně vyhledával společnost prostitutek. S nimi debatoval, co by se dělo, kdyby využil jejích služeb. Následně se odebral do svého domova, kde se začal ukájet. Počet „úspěšných akcí” si do deníčku zaznamenával znaménkem plus.

Zvrácený de Sade

Markýz de Sade byl především sadista. Většinu svého života kvůli tomu strávil za mřížemi. Kromě týrání prostitutek si doma také držel vlastní otrokyni, kterou mučil bičováním a poléváním horkým voskem. Nakonec musel, i se svým sluhou, prchnout do Itálie. Po návratu nalákal několik mladých lidí na příslib dobře placené práce. Ve skutečnosti se vše zvrhlo v dlouhodobé zneužívání. V roce 1801 jej pak nechal Napoleon zavřít na doživotí.

Orgie Eduarda VII.

Britský král Eduard VII. měl první sexuální zkušenost s prostitutkou v šestnácti letech. Když jej pak domů vedl jeho otec Albert Sasko-Kobursko-Gothajský, chytil zápal plic. Byla to patrně jedna z příčin, proč Albert skonal předčasně. Královna Viktorie Eduardovi nikdy neodpustila smrt svého milovaného manžela. Snažila se mu také všemožně zabránit v nástupu na trůn, ale marně.

Paradoxně mu tím poskytla spoustu volného času, který využil na pořádání orgií, a to i s vdanými ženami. Pro sexuální hrátky si navíc nechal vyrobit pomůcku s názvem siege d’amour. Šlo o speciálně upravené křeslo, které zabraňovalo tomu, aby Eduard svou partnerku zalehl (v té době trpěl nadváhou) a rovněž mu co nejvíce zjednodušovalo výkon nezbytně nutných tělesných úkonů.

Zdroje informací:

Historycollection.com: Wild Kinks and Perversions of 20 Influential Historical Figures

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články