Tvoje tvář má známý hlas: Těšit se můžete na dva koncerty těch nejlepších interpretů

Kelly Family v podání Terezy Maškové a Romana Vojtka.
Zdroj: Facebook/Tvoje tvář má známý hlas
Eva Burešová se díky show Tvoje tvář má známý hlas v podstatě proslavila.Jitka Schneiderová byla neuvěřitelně sexy.Vtipné duo v podání Dalibor Gondík a Tomáš Matonoha.Kelly Family v podání Terezy Maškové a Romana Vojtka.+ 6 fotek+ 7 fotek

Milovníci show Tvoje tvář má známý hlas mohou jásat. Připravují se pro ně rovnou dva velkolepé koncerty, na kterých vystoupí ty největší hvězdy ze všech řad.

Petra Járková
Petra Járková 24. 05. 2019 10:00

Diváci si naživo vychutnají úžasné proměny svých oblíbených hvězd a jejich skvělé výkony napříč všemi řadami pořadu. Koncerty proběhnou v sobotu 21. prosince 2019 od 14:00 a od 19:00 v pražské O2 areně.

 „Show Tvoje tvář má známý hlas patří mezi nejúspěšnější televizní značky a diváci ji milují. Právě proto jim chceme opět umožnit zažít nezapomenutelnou atmosféru živých koncertů,“ říká Martin Šnýdr, PR a brand manager TV Nova.

 Návštěvníci koncertu se můžou těšit například na Terezu Maškovou, která v show předvedla nezapomenutelné výkony, například když se převtělila do celosvětově oblíbené zpěvačky Pink. Chybět ovšem nebude ani Petr Rychlý nebo vítěz druhé řady Jan Cina.

Diváci uvidí na velkolepé scéně mnoho dalších proměn, které vzbudily nejen na sociálních sítích obrovské ohlasy. Oběma koncerty provede fanoušky oblíbený moderátor Ondřej Sokol.

 Zábavná show Tvoje tvář má známý hlas stále hýbe Českou republikou a těší se velké oblibě u diváků. Nyní mají jedinečnou možnost vidět úžasné proměny i práci špičkových maskérů a kostymérů naživo, a zažít tak neopakovatelnou atmosféru ve velkolepém prostředí pražské O2 areny. Tak si to nenechte ujít ani vy!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články