Celebrity na detoxu: Jaké jarní očisty jsou v kurzu v Hollywoodu

Jak na detox podle zpěvačky Beyonce?
Zdroj: archiv
Kim ráda detoxu pomůže i pilulkamiJennifer Lopez drží drsný detox dvakrát do rokaGwyneth Paltrow je detoxy přímo posedláDetox podle Beyoncé+ 6 fotek+ 7 fotek

Jarní detox je prostě trendem a své o tom vědí i americké hvězdy. Běžně ho svému tělu dopřávají třeba zpěvačky Jennifer Lopez, Beyoncé nebo herečky Gwyneth Paltrow a Megan Fox. Jaké jsou jejich nejoblíbenější a proč právě tyto očisty těla doporučují?

Petra Járková
Petra Járková 18. 04. 2019 10:00

Jennifer Lopez

Zpěvačka s legendárním pozadím drží tvrdou detoxikační kúru dvakrát ročně. První týden se tělo musí nastartovat a zároveň na očistu připravit. Pije tedy vodu, zelený čaj a zeleninové šťávy. Občas si dá i vlažný zeleninový vývar. Tyto šťávy konzumuje v neomezeném množství. Druhý týden pokračuje ve stejném režimu, zeleninu však smí jen zelenou. Jednou denně si však může dopřát rybí polévku nebo kuřecí vývar. Třetí týden jí vše z předchozích týdnů plus si může dopřát dopoledne jednu dávku ovocné šťávy. Čtvrtý a finálový týden začíná pomalu jíst pevnou stravu. Začíná se s ovocem, zeleninou, k tomu se pijí šťávy a vývary.

Beyoncé

Milovaná zpěvačka, matka a manželka rappera Jay-Z jde do detoxu každoročně drasticky. Připraví si nápoj z horké vody, citrónové šťávy, javorového sirupu a kajenského pepře. A tento drink pije celé dva týdny. Nic jiného přitom nestrčí do pusy.

Gwyneth Paltrow

Herečka je na detoxu vlastně pořád. Když ale nasadí ten pravý detox, přestane konzumovat mléčné výrobky, kávu, průmyslově zpracované potraviny a alkohol. Celé dny pije koktejly z červené řepy, mrkve, jablek a zázvoru. Za odměnu si jednou týdně dopřeje kuřecí vývar nebo brokolicovou polévku.

Kim Kardashian

Tahle televizní celebrita, které ve skutečnosti nic neumí, je na detoxy opravdový expert. Uznává totiž pouze Colon Hydrotherapy, při které si jednou za čas nechává vypláchnout střeva teplou vodou. V podstatě se jedná o klystýr, díky kterému se zbaví střeva bakterií.

Megan Fox

Megan je takový detoxový blázen, že když ji to chytne, pije týden pouze vodu s jablečným octem. Není pak divu, že už několikrát zkolabovala. I zde platí rčení, že nic se nemá přehánět.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články