Česnekový detox: Jak před zimou hodit své tělo do pohody a nebýt přitom cítit na hony daleko?

Česnek je sice přírodním antibiotikem, k žaludku se ale moc šetrně nechová. Je tedy vždy lepší ho tepelně zpracovat.
Zdroj: Pleva.cz

Česnek je pro své účinky znám už od pradávna. Napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy, ale také k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Jak si ho dopřát, abyste krátce po konzumaci mohli políbit partnera nebo jít na pracovní schůzku a přitom své tělo detoxikovali?

Petra Járková
Petra Járková 31. 10. 2019 12:00

Česnek není jen přírodní antibiotikum – má mnoho dalších zdravotních přínosů. Budete díky němu mít zdravější cévy, srdce i mozek. Také působí proti zánětům i vysokému krevnímu tlaku. Přírodně detoxikuje a odplavuje toxiny z těla.

Přírodní detox

Česnek je ale také jednou z nejlepších čističek celého organismu. Je považován za efektivní detoxikační potravinu. Čistí krev od tuků a orgány od nečistot. Obsahuje totiž látky metionin a cystein, což jsou esenciální aminokyseliny, které chrání játra tak, že jim pomáhají produkovat žluč, která pak odstraňuje z těla toxiny. Pravidelnou konzumací česneku se vám zlepší zažívání.

https://www.allivictus.cz/

Krevní tlak

Při pravidelné konzumaci alespoň jednoho stroužku čerstvého česneku denně docílíte snížení krevního tlaku. Tato dávka umí zpomalit progresi aterosklerózy, či dokonce zvrátit počáteční stadium této nemoci. Slouží ale i jako prevence před srdečně-cévními chorobami, které ve vyspělých zemích patří k nejčastějším příčinám úmrtí.

Bystrý mozek

Pokud začnete jíst česnek denně, pravděpodobně po čase zpozorujete změny nejen na svém těle, ale také na chování. Budete méně unavení, bystřejší a energičtější. Česnek mozek doslova vyživuje. Chrání mozkové buňky před degenerací a mozek díky tomu pak lépe funguje. Obsahuje allicin, který má vliv na jeho lepší prokrvení a okysličení.

Hubnutí a očista střev

Česnek detoxikuje také střevní sliznici, čímž napomáhá správnému trávení a pomáhá proti průjmu. A právě správná funkce trávicího systému je při hubnutí zcela zásadní. Navíc česnek uvolňuje v těle stresový hormon noradrenalin, který ovlivňuje spalování tuků.

Moderní alternativa

To je sice všechno pěkné a vy byste rádi do svého jídelníčku česnek pravidelně zařadili, ale vzhledem ke svému povolání či jiným činnostem si to kvůli nepříjemnému zápachu z dechu nemůžete dovolit. Pak pro vás existuje přírodní prostředek Allivictus, který na rozdíl od klasického česneku nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele. O tom, že je doplněk stravy oblíben a doporučován svědčí fakt, že firma, která jej nabízí, je trhu již dlouhých dvanáct let a těší se velké oblibě mezi zákazníky.

https://www.allivictus.cz/

Všechny výhody Allivictu

Jak jsme již zmínili, po velmi krátké době po aplikaci není cítit z dechu ani potu, což je považováno za největší benefit. Dále ovšem nesmíme zapomenout také na to, že ​je vyroben výhradně z kvalitního českého česneku, který je zpracováván ručně a bez použití kovových nástrojů. Doplněk stravy Allivictus samozřejmě neobsahuje sladidla, umělá barviva ani konzervanty, obsahuje pouze česnek a líh, žádné další přísady.

Související články

Další články