Časy umělých dochucovadel skončily. Žijte zdravě díky přírodním produktům

Časy umělých dochucovadel skončily. Žijte zdravě díky přírodním produktům
Zdroj: www.pixabay.com

Už dávno tomu není tak, že přírodní kosmetiku používají pouze ekologické aktivistky nebo přírodní ženy. Dnes jsou tyto produkty určeny spíše pro ženy, které vyhledávají luxus a přirozenost. Nejinak je tomu i v kuchyni. Dávno skončily časy umělých dochucovadel a glutamátu.

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 03. 2020 17:28

V dnešní době jsou ženy obeznámeny, jakou kosmetiku používají a co obsahuje. Zajímají se o její složení, dopad na přírodu i způsob testování. V kuchyni hospodyňky už také dávno nevaří jen párky a nemažou chleba paštikou, ale při nákupu čtou složení potravin a čím dál tím více jich navštěvuje farmářské trhy, kde kupují čerstvé a lokální produkty.

Pojďte se podívat na přírodní produkty, které momentálně frčí a přinesou vám kýžený výsledek.

Tělesná a rozumová rovnováha

www.svetmineralu.cz

Žít zdravý a bohatý život znamená především mít správné návyky a žít vyvážený život ve všech směrech. Pokud jste tuto cestu zdravého životního stylu nastolili, pak vám můžeme doporučit například náramek z achátu. Tento kámen dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Největší ložiska achátu se nacházejí v Brazílii a Uruguayi.

Zdravé vaření bez soli

Kotányi

I v kuchyni můžete vařit zdravě, chutně, bez konzervantů a chemických přísad.Vyzkoušejte například skvělé kořenící směsi Kotányi VEGGY bez soli. VEGGY Classic, Hot&Spicy, Exotic a Sweet přinesou zpestření a inspiraci do vašeho menu. My vám přinášíme skvělý recept na plněná vejce, který máte za chvíli hotový a buďte si jisti, že se strávníci budou olizovat ještě pěkně dlouho.

Ovesnou koupelí proti atopické pokožce

www.topnatur.cz

Ovesná koupel je speciální technologií upravený velmi jemně mletý 100% přírodní extrakt z ovsa, který je skvělý při atopickém ekzému a různých dermatitidách. Vzhledem k tomu, že neobsahuje žádné konzervační látky, je skvělá hlavně pro miminka a malé děti. Výsledky studie, která byla na snášenlivost tohoto kosmetického přípravku dělána, ukazují, že je ovesná koupel velmi dobře snášena a výrazně zlepšuje stav suché a atopické kůže u malých dětí. Tato koupel se již dlouhá léta používá například v Lázních Luhačovice jako léčebná procedura.

Přírodní antibiotikum pro obranyschopnost organismu

Allivictus

Česnek je považován za přírodní antibiotikum, proto je jeho konzumace v těchto týdnech velmi důležitá. Abyste se nemuseli bát, že po konzumaci této superpotraviny nebudete moci na nikoho dýchat, sáhněte raději po doplňku stravy Allivictus. Ten se vyrábí ručně a bez použití kovových nástrojů. Na rozdíl od syrového česneku dává Allivictus uživatelům díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů. Napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Vše lze léčit jídlem. Čisté a zdravé střeva jsou totiž základ zdravého těla.

 

Související články

Další články