Mezinárodní den žen se blíží: Věnujte jim lásku, porozumění a krásný dárek

Mezinárodní den žen se blíží: Věnujte jim lásku, porozumění a krásný dárek
Zdroj: FOREO

V neděli mají ženy svátek, nezapomeňte jim dát nějaký pěkný dárek, kterým řeknete, že je máte rádi a že jste šťastní, že právě ony jsou matky vašich dětí. Přinášíme vám tipy na ty nejstylovější novinky letošního roku.

Speciální projekt
Speciální projekt 01. 03. 2020 00:00

Jako každý rok v březnu i letos přichází MDŽ. Datum tohoto svátku připadá na neděli 8.3., proto máte nejvyšší čas začít shánět pro svou drahou polovičku, maminku či babičku stylový dárek, který jí udělá radost.

Nechte se unášet rozpálenou divočinou

Yves Rocher

Nová řada parfémových vod La Collection od Yves Rocher je koncipovaná tak, aby každý den přinášela radost a pozitivní emoce, které vycházejí z krásy přírody. Darujte jí vůni, se kterou bude souznít. Třeba taková Sable FAUVE, která vypráví příběh o rozpálené divočině je tím pravým dárkem pro temperamentní ženu, která ví, co chce. Aroma bobu tonka se navíc snoubí s pryskyřičnými nótami cistu a benzoe a postupně přechází ve sladký závan mandlí s kouřovou tečkou.

Udělejte radost sobě i ostatním ženám

FOREO

Švédská skintech značka FOREO si během letošního Mezinárodního dnu žen  klade otázku: “Pokud byste mohla proměnit svět v krásnější, udělala byste to?” V případě, že je vaše odpověď na tuto otázku ano, značka FOREO, jejíž touhou je udělat svět nejen krásnějším a mladistvějším, dává ženám po celém světě možnost to splnit. Kampaň #PayItForwardWithFOREO umožňuje poděkovat ženám za roky moudrosti, inspirace a podpory, která se předává od počátku věků z generace na generaci, ze ženy na ženu a utváří dnešní obraz krásy. Pro zúčastnění je potřeba nominovat ženu, která významně ovlivnila váš život, podělit se o příběh spojený s touto ženou v termínu od 1. do 8. března 2020 a FOREO obdaruje nominovanou ženu přístrojem LUNA mini 2 v hodnotě přibližně 3 000 Kč jako poděkování za to, že dělá svět krásnějším. Veškeré podmínky k zúčastnění naleznete ZDE.

Dopřejte jí relax a energii

https://www.svetmineralu.cz/

Tygří oko je ochranný kámen, jenž se tradičně nosil jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám. Přináší svému majiteli integritu osobnosti. Napomáhá při dosahování cílů a hledání vnitřních zdrojů, proto je skvělým dárkem pro ženu, která chce být nezávislá a chce se realizovat. Tygří oko se navíc skvěle hodí na masáže, uvolňování bloků a předávání energie. Pořiďte tedy k MDŽ masážní váleček z tohoto minerálu. Ideální je na masáž obličeje. Nanesete krém a poté masírujete válečkem, tím dochází k lepšímu vstřebávání, vyhlazování vrásek a uvolnění svalů.

Voňavá romantická krása

Dior

Toaletní voda Miss Dior Rose N’Roses je charakteristická explozí květin, jež neztrácí svou sílu ani charakteristický životní elán. Tuto vlastnost zajišťuje zvýšený důraz na pižmové tóny. Žádný bavlněný komfort, žádná tlumená atmosféra. Miss Dior Rose N’Roses ví, jak zařídit, abyste byla svěží a pikantní. Pižmový základ zvýrazňuje květinové noty a umožňuje jim zářit, tedy ideální dárek k tak významnému svátku jako je MDŽ.

Uvařte jí romantickou večeři

cz.kotanyi.com

Každá žena ocení, když nebude muset ve svůj sváteční den stát u plotny. Uvidíte, jak ji potěší, když si sedne za slavnostně prostřený stůl, vy zapálíte svíčky a naservírujete jí lahodnou večeři. Pokud navíc ráda vaří, pořiďte jí stylové mlýnky Kotányi, které vám namelou čerstvé koření a váš pokrm tak dostane úplně jiný rozměr. Víčko mlýnku Kotányi lze navíc používat jako odměrku, tudíž se vám nemůže stát, že do jídla omylem vysypete půl sáčku a jídlo tak znehodnotíte. Než mlýnek odšroubujete, namelte si do víčka koření, pak otevřete a teprve sypejte do jídla přiměřené množství. Vaření s mlýnky Kotányi může tedy bez obav absolvovat i úplný začátečník. Recept na tatarák z tuňáka najdete ZDE.

Související články

Další články