Trendy roku 2020 v péči o pleť: Neomezujte se ve stravě, vyzkoušejte skincare dietu

14. Namažte si ho na obličej. Avokádo se řadí mezi superpotraviny díky svému nutričnímu bohatství. To prospěje i vaší pleti. Tak se nezdráhejte proměnit na chvilku ve vodnici… a těšte se z vyhlazené, hydratované a zářivé pleti!
Zdroj: Profimedia.cz
Krémová polévka je v zimě ideální.Mangoldová polévka je příjemnou změnou od špenátové.Hráškovou polévkou uděláte radost dětem.Do polévky můžete přidat nejrůznější bylinky, zeleninu a věřte, že dostanete vitaminovou bombu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Zatímco jsou všichni zaneprázdněni debatou o novoročních dietách, ve Švédsku se soustředí jen na jednu věc. Je jí novinka, která vás v roce 2020 oslní, jmenuje se skincare dieta.

Petra Járková
Petra Járková 16. 01. 2020 10:00

Na rozdíl od běžných diet se tato nechá velmi snadno začlenit do vašeho každodenního rituálu krásy, nevyžaduje totiž obětování oblíbené stravy a úžasně prospívá pleti.

Velké množství produktů

Základy jsou spojené s N-Beauty - fenoménem péče o pleť, který pochází přímo z vlasti švédské společnosti Foreo – a představuje zjednodušení péče o pleť jen k základním krokům, abyste dosáhli jejího co nejlepšího stavu.

Minimalistické rituály jsou na vzestupu po tom, co se péče o pleť dostala na výsluní zájmu. Sedm z deseti dermatologů říká, že nyní, více než kdy jindy, vidí frustrované pacienty, kteří zkoušejí desítky produktů a utrácejí za ně tisíce korun s nedostatečnými výsledky.

Názory odborníků

Doktor Christian Surber, profesor dermatofarmakologie na univerzitě v Curychu, dokonce zachází tak daleko, že považuje desetikrokový korejský režim za utrpení pro pleť a že potenciálně narušuje její přirozenou bariéru.

Před skincare dietou navštivte dermatologa, který vám jistě poradí, jak do péče o pleť naskočit.

„Náš výzkum ukazuje, že tajemstvím krásné pleti je jednoduchost,“ říká Dalia Fernandez, manažerka vývoje produktů Foreo. „Čištění je základem dobré péče o pleť a její důsledné a pravidelné dodržování vám pomůže maximalizovat účinky produktů, které poté aplikujete. To eliminuje potřebu velkého množství vrstev péče o pleť, což vám v konečném důsledku ušetří čas a peníze a zároveň detoxikuje pleť z příliš mnoha produktů, " uzavírá Fernandez.

Čištění pleti je základ

Pro dokonalé čištění pleti doporučuje kosmetický dermatolog dr. Costi čisticí přístroj LUNA 3. „LUNA 3 je ideální pro přípravu pleti před aplikací produktů péče o pleť, odstraňuje 99,9 % veškerých nečistot, kožního mazu a potu pomocí revolučních pulzací T-sonic, které čistí póry hloubkově, což žínky a jiné nesonické čisticí přístroje nedokážou.”

Zdravá životospráva

S krásnou pletí se pojí i správná životospráva a zdravá strava. Je tedy důležité upravit jídelníček a zapojit do svého života dostatek pohybu.

NA RECEPTY NA ZDRAVÉ ZELENINOVÉ POLÉVKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články