Nová postava v Ulici: Jak zasáhne Šimon do děje? Dostane díky němu Anička šanci na novou lásku?

Anička se rozhodla, že se naučí fotografovat. Jak moc jí tenhle krok změní život?
Zdroj: TV Nova
Anička je po rozvodu s Bedřichem už delší dobu sama a teď to vypadá, že jí vstoupil do života Šimon Fliegel, nová postava Ulice. Potkali se na kurzu fotografování, ale rádi se potkají i mimo přesně dané hodiny. Jak se bude jejich vztah vyvíjet dál? Najde Anička nové štěstí? Novou postavu Ulice Šimona Fliegela ztvárňuje herec Aleš Procházka.Zdá se, že ze Šimona a Aničky bude nový pár Ulice.Kamarádka Eva Aničce nové štěstí přeje.+ 1 fotka+ 2 fotky

Do Ulice přišla nedávno nová postava, která (jak se zdá) zasáhne do života Aničce Liškové. Už jejich první setkání naznačila, že jsou si sympatičtí. Aničku Šimon rozhodně zajímá a mají i společné zájmy. Jak se bude dál vyvíjet jejich známost? Najde Anička novou lásku a může Šimonovi věřit?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 15. 01. 2021 12:00

Šimon je pohodář se smyslem pro humor, ale rozhodně to není žádný bláznivý vtipálek. Je vidět, že má za sebou mnohé zkušenosti a je zvyklý postarat se o sebe za všech okolností. Nejvíc o jeho životě ví představitel této role – herec Aleš Procházka: „Šimon Fliegel je profesionální fotograf. Světoběžník, který pracovně procestoval celý svět, a kvůli cestování a množství práce neměl čas na vztahy ani na založení rodiny. Teď se tedy vrátil zpátky z cest a potkal Anču,“ naznačil herec a nová tvář Ulice.

Osudové fotografování

Jako fotograf se Šimon po návratu domů rozhodl vést vlastní kurzy. Do jednoho z nich se přihlásila i Anička a vypadá to, že ji s jejím učitelem pojí mnohem víc než jen láska k fotografování. Oba rádi chodí do přírody, dokážou se spolu zasmát – zkrátka je jim spolu dobře. Toho si dobře všímá i svérázná Aniččina kamarádka Eva, která jí to nezapomene při každé vhodné i té méně vhodné příležitosti připomenout. I když si Anička svoje sympatie k Šimonovi zpočátku nechtěla připouštět, teď už sama chápe, jak silně ji to k němu táhne. Jak se bude dál vyvíjet jejich začínající vztah? Pustí Anička do svého života dalšího muže? A má Šimon o Aničku vlastně vůbec zájem?

Odkud známe Aleše Procházku?

Roli světoběžníka a umělce Šimona získal herec Aleš Procházka, kterého mnozí možná spíš než podle tváře poznají po hlase. Hodně času totiž věnuje dabingu, kde jeho prostřednictvím česky promlouvají například Tom Hanks, Kevin Spacey, John Cusack, Clive Owen (Kobra 11), agent Cooper (Twin Peaks) a mnoho a mnoho dalších zahraničních herců.

Štěstí na kolegyně

Ani před kamerou ale není nováčkem a například se svojí partnerkou Aničkou z Ulice Ljubou Krbovou se znají už dlouho. Jak Aleš Procházka hodnotí jejich současnou spolupráci? „Mám velké štěstí na obě herecké kolegyně Ljubu Krbovou i Vandu Hybnerovou. Obě holky jsou výborné, takže se mi s oběma velmi dobře spolupracuje. Napadá mě, že s Ljubou se znám už opravdu dlouho. Zatím jsme spolu nic netočili, ale jeden čas nás dávali často spolu jako dva hlasy v dabingu,“ zhodnotil herec.

Kdo koho vlastně učí

Kromě pochvaly pro své herecké kolegyně Aleš Procházka prozradil také jednu perličku. I když sám má fotografování rád, Ljuba Krbová je podle jeho slov v tomto oboru mnohem dále. „Abych se přiznal, tak těm novým moderním foťákům už moc nerozumím. Ale naštěstí hraju s Ljubou Krbovou, která je výborná fotografka. Radí mi nejen, co se týče techniky focení, ale třeba i s nepřesnostmi v textu,“ přiznal s tím, že je rád, že diváci nemají možnost vidět momenty před natáčením, kdy si před Ljubou Krbovou připadá jako prvňáček.

Už brzy tedy uvidíme, kam se jejich vzájemná náklonnost posune. Spojí tyhle dvě postavy láska k fotografování? Držme jim palce.

Zdroj: 

TV Nova

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články