Český lev 2022: Jaké tajemství ukrývalo luxusní psaníčko herečky Aleny Dolákové?

Český lev 2022: Jaké tajemství ukrývalo luxusní psaníčko herečky Aleny Dolákové?
Zdroj: Herminapress
Herečku Alenu Dolákovou jsme zastihli u hlavního vchodu do Rudolfina a přímo na místě ji vyzpovídali, jak se na slavnostní večer Českého lva připravovala.Alena Doláková ukázala redakci Lifee.cz obsah svého psaníčka. Pravda je, že jeho velikost dovoluje vzít si s sebou skutečně jen ty nejnutnější kosmetické produkty.Alena si doma nezapomněla přírodní balzám na rty a také kvalitní korektor, který její make-up udrží celý večer v dokonalém stavu. Zahlédnout můžeme v psaníčku také elektronickou cigaretu.Šperky italského klenotnického domu Gismondi, které ten večer Alena do pražského Rudolfina vynesla, stojí přes 700 tisíc korun. Zelené kameny, kterými je blyštivý komplet posetý, na zrzavé herečce maximálně vyniknou.+ 4 fotky+ 5 fotek

Vášnivou zrzavou herečku Alenu Dolákovou (32) mohou televizní diváci znát ze seriálu Vodník nebo pohádky Tři bratři. Redakce Lifee.cz ji zastihla v sobotu večer na vyhlašování cen Český lev, kde jsme se s ní dali do řeči. Alena nám ukázala, jaké tajemství ukrývá její luxusní psaníčko a jak probíhala její příprava na slavnostní večer.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 06. 03. 2022 11:00

Alena Doláková se na předávání cen chystala od tří hodin odpoledne do pěti, takže příjemné dvě hodinky. „Zjistila jsem, že je to hrozně dobré udělat s předstihem, protože člověk si potom může ještě na chvilku sednout a dát si pauzičku," přiznává herečka.

Alena Doláková zvládla večer bez panické ataky

Letos doufala v nominaci na Českého lva za film Zrcadla ve tmě. Nakonec si večer i tak užila a jak nám sama s úlevou prozradila, nehroutí se. Letos vůbec poprvé nemám panickou ataku, když sem přijíždím. To jsem opravdu mívala, já špatně nesnáším, když mám někam takhle vyrazit mezi lidi. Ani nevím, čeho se bojím. Možná, že když je teď ta válka, nemusím se bát už vůbec ničeho," přemýšlí herečka.

Vynesla šaty Alberta Ferretti a šperky za 700 tisíc

Alena má krásné ženské křivky, kterým sluší klasické střihy. S ohledem na její zrzavé vlasy a světlou pleť jsme pro tento večer zvolili něžný pudrový look," sdělil webu Lifee.cz hereččin stylista Honza Pokorný. Šaty, které Alena Doláková oblékla, pocházely z módního domu Alberta Ferretti, boty pak od Michaela Korse. O make-up se postarala artistka Martina Loy.

Komplet půvabných šperků od italského šperkařského domu Gismondi tvořilo bílé zlato, kolumbijské smaragdy a diamanty. Herečka měla zapůjčený prsten, náušnice a náramek v celkové hodnotě více než 700 000 korun.

Co ukrývala kabelka Aleny Dolákové?

Kabelka, subtilní saténové psaníčko s uzávěrem ve tvaru knotu, byla ikonickou záležitostí italské značky Bottega Veneta. A co v ní Alena ukrývala? Zběžným pohledem dovnitř jsme zaregistrovali balzám na rty od její oblíbené přírodní kosmetiky Smyssly a nezbytný korektor. Do psaníčka herečka vtěsnala ještě elektronickou cigaretu. Fotografie celého jejího obsahu naleznete v naší galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články