Náušnice podle Kate Middleton: 10 ikonických kousků, kterými okouzlila svět

Náušnice podle Kate Middleton: 10 ikonických kousků, kterými okouzlila svět
Zdroj: Showpix
Naposledy se Kate objevila na veřejnosti s pozlacenými náušnicemi značky ASOS, které v současnosti seženete za příjemných 320 Kč.Už poněkud dražší záležitostí byly náušnice, které Kate vynesla v půlce října na Earthshot Prize. Osmnáctikarátový zlatý šperk od Kiki McDonough s drahokamy morganity si vzala už roku 2017 na svatbu své sestry Pippy a stále evidentně patří k jejím nejoblíbenějším. Pořizovací cena 230 tisíc korun...Na zářijové premiéře nejnovější bondovky Není čas zemřít zazářila Kate nejen díky třpytivé róbě od Jenny Packham, ale i výrazným zlatým náušnicím značky O´NITAA za 9000 korun.Při květnové návštěvě Skotka sáhla Kate do rodinné pokladnice a vybrala si zde náušnice zapůjčené od samotné královny.
+ 6 fotek+ 7 fotek

K opravdové dámě patří nejen vkusně vybrané šaty a dokonale sladěná kabelka, ale také pořádná sbírka náušnic. V tomto směru není výjimkou ani Kate Middleton (39). Její šperkovnice čítá hodnotné kousky poděděné po královně, luxusní diamantové náušnice i ty, které si s trochou štěstí může pořídit každá z nás.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 10. 2021 09:00

Vévodkyně z Cambridge si je moc dobře vědoma, že náušnice sice na první pohled obvykle tolik nevyniknou, ale mohou vytvořit pověstnou třešničku na dortu každého outfitu. Proto jejich výběru věnuje nemalou pozornost.

Luxusní náušnice Kiki McDonough i "běžné" Accessorize

Pokud jde o značky, dává přednost přepychovým náušnicím od Kiki McDonough, které vynesla minimálně při osmnácti příležitostech. Pozadu ale nezůstávají ani dostupnější kousky, jako například ty od britských šperkařských firem Missoma či Accessorize.

Koncem října se dokonce objevila na zahájení benefiční kampaně na podporu lidí bojujících se závislostí v pozlacených náušnicích značky ASOS, které stojí pouhých 300 korun.

Poselství ukryté v náušnicích Kate Middleton

Kromě vhodného sladění se zbytkem outfitu umí ovšem manželka prince Williama skrýt do náušnic i drobná poselství, jako se jí to povedlo například loni v září při návštěvách londýnského pekařství, úřadu práce a muslimského centra. Tehdy si vzala náušnice Missoma s růžovým drahokamem zvaným rodochrosit, který má vyzařovat "lásku, soucit a celkově pozitivní vibrace".

A jaké další významné kousky provázely Kate jejím životem po boku prince Williama?

Zdroje informací:

Katemiddletonstyle.org

Hellomagazine.co.uk

Marieclaire.co.uk

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články