Výjimečné červnové novoluní: Která 4 znamení zvěrokruhu přiměje k životním změnám?

Výjimečné červnové novoluní: Která 4 znamení zvěrokruhu přiměje k životním změnám?
Zdroj: Freepik

Pokud v poslední době toužíte po změně, pak by pro vás mohlo být nadcházející novoluní téměř darem z nebes. Nov ve znamení Blíženců nás čeká ve čtvrtek 10. června ve 12.52, přičemž budeme moci zároveň pozorovat zatmění Slunce. Nový Měsíc bude mít obzvláště silný dopad na lidi narozené v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 09. 06. 2021 16:00

Novoluní vždy znamená konec cyklu a začátek něčeho nového. Přináší sílu a dobré vibrace, které vám dávají motivaci pustit se do něčeho neznámého nebo uzavřít starou kapitolu života.

Červnový nov přichází ve znamení Blíženců, pro které je typická dualita a všestrannost. Podle astrologů bude červnové novoluní výjimečné, protože bude posledním v lunárním cyklu před zatměním Slunce, což znamená, že přijdou velké změny. Tento nový Měsíc bude mít dopad na každého, ale následující 4 znamení zvěrokruhu jím budou ovlivněna nejsilněji.

Blíženci (21. 5. - 21. 6.)

Když vezmete v úvahu, že novoluní nastane ve znamení Blíženců, není divu, že toto znamení jím bude ovlivněné nejvíce. Blížencům se dostane spousta pozornosti, ať už v práci, nebo soukromém životě. Jejich telefon už nebude jen tak ležet v koutě, ale bude jim volat hodně lidí.

Pokud někdo z jejich okolí potřebuje poradit, hledá práci nebo si jen s někým chce promluvit, obrátí se právě na Blížence. V červnu jsou osobou, kterou svět zkrátka potřebuje.

Červen je tím správným měsícem pro to, aby Blíženci začali něco nového. Astrologové tvrdí, že nadcházející novoluní ještě zlepší jejich dobré povahové vlastnosti, a jejich horší stránky naopak potlačí.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Pokud jste se narodili ve znamení Panny, měli byste v červnu očekávat velké změny na pracovišti. Je čas se ještě zlepšit a prosadit se proti konkurentům. Navíc nastává vhodná doba k tomu, abyste konečně byli uznáni a respektováni. Pokud podnikáte, čeká vás úspěch a ocitnete se blíže svým cílům.

Možná byste měli zkusit požádat o zvýšení  platu, protože děláte mnohem víc, než po vás požaduje pracovní smlouva. Červnové novoluní vám dodá sílu a ambice, které potřebujete k řešení věcí, jež jste v poslední době odkládali. Také se zostří váš pohled na to podstatné v životě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelec je dalším znamením, které čekají v červnovém novoluní určitě změny, zejména pokud jde o vztahy a přátelství. Je jedno, jestli jste nezadaní, nebo máte partnera, určitě počítejte se změnami.

I když jste si poslední měsíce připadali téměř bezmocní a bez motivace, vaše koncentrace a ambice se při novoluní značně zvýší. To vás povzbudí, abyste na svém vztahu něco změnili nebo ho posunuli dál. Je možné, že kolem novoluní potkáte někoho zajímavého.

Mohla by být na obzoru velmi zajímavá konverzace, která se vyvine čistě náhodou. Možná bude ten rozhovor tak zajímavý, že se najednou ocitnete na rande. Pokud jste ale ve vztahu, zejména kolem novoluní budete mít tendenci nahlížet na vše hlouběji a přemýšlivěji.

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Červnové novoluní pozitivně ovlivní také lidi narozené ve znamení Ryb. Podle astrologů jsou Ryby věční pesimisté a mají sklon nechat se svými strachy ovládat. A přesně to Rybám brání užívat si naplno krás života.

Novoluní vám dá příležitost vzdát se lidí, kteří jsou pro vás „toxičtí“ a rozhodně neprospívají vašemu blahu. Změny mohou být zpočátku obtížné, ale jděte do toho a odvažte se vkročit do nového života. Nový měsíc znamená nové začátky a teď je nejlepší čas opustit svůj starý život. 

Zdroj informací:

deno-licina.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články