Novoluní ve znamení Ryb: Jak ho využít ve svůj prospěch?

Měsíc nás ovlivní víc, než si myslíme
Zdroj: Pixabay

Novoluní je počátkem nového cyklu a perfektní příležitostí k novým začátkům. V neděli 23. únor nastalo novoluní ve znamení Ryb. Rozlučte se s minulostí a začněte se dívat do budoucnosti. Ryby přejí uměleckým činnostem, duchovnímu zrání i pomoci druhým.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 24. 02. 2020 06:02

Novoluní

Měsíc se během roku dostává při novoluní do každého znamení zvěrokruhu. V neděli 23. února se dostalo do znamení Ryb. Je to skvělý okamžik na to začít znovu a jinak. Plánujte si budoucnost a zahoďte všechno staré a nefunkční. Novoluní v Rybách nás nabádá, že není dobré věci odkládat, a že bychom nikdy neměli zapomínat na pomoc druhým. Může vést také k emoční nestabilitě nebo k depresím.

Vliv na zdraví

Ryby ovlivňují lymfatický systém, proto je dobré v tento den lymfu rozproudit. Objednejte se proto na lymfatickou masáž, která dokáže zmírnit otoky a zatočit s celulitidou. Pijte hodně čisté vody, která odvádí škodliviny z těle. Znamení Ryb má také vliv na nohy a chodidla, snažte se proto být v pohybu a udělejte doma několik cviků zaměřených na nohy. Při odpočinky mějte nohy ve vyvýšené poloze.

Duchovní rovina

Rybám vládne tajemný Neptun, který dává průchod živým snům a vizím. Nyní je důležitější než kdy jindy, abyste poslouchali svůj vnitřní hlas, který vás dovede ke správnému cíli. Zkuste nějakou meditaci, která dokáže zklidnit mysl a naladit vás na vyšší vibrace. Jasnozřivé schopnosti má každý z nás, stačí je jen umět probudit.

Vztahy a láska

Při novoluní v Rybách mají lidé tendence se zamilovávat! Zadaní i nezadaní dávají průchod svým romantickým představám a vnímají lásku jako důležitou součást svého života. Zároveň si pohlídejte, aby vás ve vztahu nikdo nenutil dělat něco, co nechcete. Uchovejte si svobodnou vůli za všech okolností a na některé nabídky se nebojte říct ne.

Na co si dát pozor

Pozor si dávejte hlavně sami na sebe a na svoje nálady, které budou intenzivnější. Rozhodně nepodléhejte smutku, ale snažte se s ním bojovat. Pomůže vám třeba procházka v přírodě, kde načerpáte novou energii. Nenechte sebou manipulovat od druhých, kteří mohou v tento den tyto úmysly mít.

Tip na rituál

Energie novoluní vám pomůže otevřít nejedny dveře! Novoluní v Rybách je vhodné k tomu, abyste si ujasnili, co chcete a zbavili se nejrůznějších závislostí. Ryby jsou vodní znamení, proto zapalte jednu modrou svíčku a na papírek napište svoje přání. Jasně formulujte, co chcete získat, nebo čeho se hodláte zbavit. Papírek pak položte pod svíci. Když začne svíčka dohořívat, papírek v jejím plamenu spalte. Popel a zbytek vosku vhoďte do rybníku nebo do řeky.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články