Bývalý prezidentský pár USA v zajetí lásky. Barack a Michelle Obamovi se chlubí zamilovanými fotografiemi

Bývalý prezidentský pár USA v zajetí lásky. Barack a Michelle Obamovi se chlubí zamilovanými fotografiemi
Zdroj: instagram.com/barackobama/
Michelle Obamová, celým jménem Michelle LaVaughn Robinson Obama je bývalá první dáma Spojených států amerických, z titulu manželky 44. prezidenta Baracka Obamy, který zvítězil jak v listopadových prezidentských volbách roku 2008, tak ve volbách roku 2012.Michelle se narodila v lednu roku 1964 do rodiny žijící v malém domku na jižním předměstí Chicaga. Matku, staršího bratra Craiga a Michelle živil zaměstnanec městských vodáren Fraser Robinson. Na to, že otec musel až do své smrti v roce 1991 tvrdě pracovat, Michelle často ve svých projevech poukazuje.Díky talentu a bystrosti ji však čekal jiný osud než život na předměstí. V sedmnácti letech dokončila střední školu a rovnou postoupila na přední americkou univerzitu v Princetonu, kde vystudovala sociologii.+ 5 fotek+ 6 fotek

Čím starší lidé jsou, tím častěji zapomínají vyznávat lásku svým drahým polovičkám. Někdy to zkrátka vypadá, jako by se city ze vztahu pomalu vytrácely a každá z osob si žila vlastním životem. Toto však není případ slavného páru Baracka a Michelle Obamových. Ti dva totiž láskou jen srší a na veřejnosti si vyměňují láskyplné polibky a dlouhá obětí. A zamilovanými fotografiemi překypují i jejich sociální sítě.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 21. 01. 2020 11:58

Když vidíte fotografie bývalého amerického prezidentského páru, hned si musíte říct, že tihle dva jsou opravdu zamilovaní. A to nedávno oslavili už 27. výročí svatby. Jejich láska zkrátka drží dlouhé roky - a možná i proto, že se ji nebojí vyjadřovat na veřejnosti.

Osmapadesátiletý Barack a jeho o dva roky mladší manželka sdílí láskyplná vyznání i na sociálních sítích. A věk pro ně není překážkou, prostě se chovají tak, jak se cítí, tedy zamilovaně. A právě proto má jejich vztah pořád takovou šťávu.

Dva miliony lajků

Bývalá první dáma nedávno oslavila své 56. narozeniny. Někdejší prezident USA na tento den samozřejmě nezapomněl, a tak jako každý rok, i letos jí na sociálních sítích popřál i veřejně. Tentokrát si však dal obzvlášť záležet. Sdílel totiž jejich společné fotografie, ze kterých láska prostě doslova srší. „Lajky“ u fotografie rostly neskutečnou rychlostí a dostaly se až ke dvěma milionům, ke kterým přibylo 300 tisíc komentářů.

Tento pár může být vzorem a inspirací pro všechny další. Nebojte se lásku ukázat, vždyť je to to nejkrásnější, co nás v životě může potkat.

NA DALŠÍ FOTOGRAFIE MICHELLE OBAMA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články