Denisa (27): Po dvouletém vztahu mi přítel řekl, že v posteli za nic nestojím. Chce po mně věc, která se mi příčí

Denisa (27): Po dvouletém vztahu mi přítel řekl, že v posteli za nic nestojím. Chce po mně věc, která se mi příčí
Zdroj: Freepik

Denisa si po dvouletém vztahu vysloužila od přítele tvrdou kritiku. Na rovinu jí řekl, že v posteli za nic nestojí. Následně po ní začal vyžadovat aktivitu, která jí není vůbec příjemná.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 08. 2021 13:00

S Radkem (30) jsem se seznámila na lodi, kam jsme šly s kamarádkami pařit. Celou dobu jsem na sobě cítila jeho pohled. Slovo dalo slovo a na druhý den mě pozval na rande. V té době jsem byla čerstvě po rozchodu.

Těšila jsem se na náš první sex

Nikam jsme tedy nespěchali. Randili jsme spolu a užívali si nesmělé oťukávání. Bylo mi s ním dobře. Postupně jsem začínala toužit po tom, aby z toho bylo něco víc. V den, kdy mě Radek pozval k sobě domů, jsem věděla, co mě čeká. Sex s ním jsem zatím zažívala jen v představách, proto jsem nechtěla nic ponechat náhodě.

Pořídila jsem si sexy prádlo a důkladně se oholila. Před odchodem z domu jsem na sebe ještě stříkla parfém a mrkla do zrcadla. ,,Koukej si to dneska užít,“ povzbuzovala jsem se a odešla natěšená za Radkem. Ten už mě doma čekal s připravenou večeří a láhví červeného vína. Večer začínal slibně.

Cítila jsem jistou nervozitu. Přece jen, roky jsem se milovala jen s jedním mužem. Bylo jasné, že Radek bude mít jiné nároky. Když mě začal líbat a svlékat, vzrušením jsem se rozplývala. Jeho ruce byly šikovné a velmi rychle mě dostaly do příjemného stavu. Nervozitu jsem hodila za hlavu.

Něžně jsme se pomilovali

Sex byl něžný, žádná drsná rychlovka. Cítila jsem se blaženě, když bylo po všem. Také Radek se zdál spokojený. Usínala jsem s vědomím, že je nám spolu dobře. Dále jsme každý bydlel sám. Několikrát v týdnu jsem u Radka přepsala. Nikdy se to neobešlo bez sexu.

Rok se s rokem sešel a my náš vztah posunuli dál. Představili jsme se rodičům toho druhého. Bylo to pro mě znamení, že naše pouto sílí. Během dalšího půlroku přišel Radek s nabídkou, abych se k němu nastěhovala. Podvědomě jsem na to čekala, ale nechtěla jsem na nic tlačit. Nabídku jsem přijala a poněkud unáhleně pustila svůj byt.

Dovolil mi, abych v jeho bytě udělala nějaké úpravy. Hlavně proto, abych se tam cítila dobře. Po prvním měsíci společného žití jednou večer promluvil: ,,Myslím, že už k sobě můžeme být upřímní. Mám tě rád. Je mi s tebou dobře. Teď spolu i bydlíme. Je ale třeba změnit ještě jednu věc.“ Vybídla jsem ho, aby pokračoval.

Řekl mi, že jsem špatná v posteli

,,Neříká se mi to lehce, ale nudím se s tebou v posteli. Byl bych rád, kdybys povolila uzdu své fantazii a ukázala mi, co v tobě vězí, chápeš?“ zaskočil mě. ,,Nudíš? Chceš mi říct, že jsem špatná milenka?“ chtěla jsem to slyšet napřímo. ,,Vystihla jsi to přesně. Ležíš jak prkno. Nejsi aktivní. Všechno necháváš na mně. A mě už to nebaví. Od teď očekávám, že převezmeš iniciativu,“ uzavřel debatu.

Byl to šok. Nic takového jsem totiž nečekala. Nikdo nechce slyšet, že je v něčem špatný. Obzvlášť když téměř dva roky žiju v tom, že jsme v posteli spokojení oba. Svojí upřímností mě Radek dostal do trapné situace. Musím v posteli předvádět psí kusy, aby byl spokojený. Jenže já nejsem ten typ. Nejsem žádná divoženka, která kolem sebe mlátí bičíkem. Každý sex je jako ve škole. Radek mě zkouší a vyžaduje po mně věci, které nezvládnu. Nechci o něj přijít, ale už nevím, jak naplnit jeho představy.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články