Verča (29): Toužila jsem se vyspat s panicem. Bohužel to nebylo takové, jaké jsem si to vysnila

Verča (29): Toužila jsem se vyspat s panicem. Bohužel to nebylo takové, jaké jsem si to vysnila
Zdroj: Freepik

Verča si splnila tajný erotický sen - dostala do postele panice. Chtěla ho všechno naučit, ale narazila na chlapa, který chtěl vést celý akt sám. Pro Verču to byl ten nejhorší sexuální zážitek, který kdy absolvovala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 06. 2021 10:00

Jsem od přírody vůdčí typ. Nejraději mám, když mohu mít vše pod kontrolou. Před časem jsem dostala chuť na muže, který je ještě panic. Představa, že jsem jeho první a všechno mu ukážu, mě vzrušovala.

Kamarádka mi dohodila panice

Často se chodím bavit s kamarádkami do baru, kde řešíme kdejakou blbost. Když se člověk napije, občas na sebe něco práskne. Já se holkám přiznala, že by mě lákalo vyspat se s panicem. Představa, že nějakého mladíka zasvětím a ukážu mu, jak může být sex skvělý, se mi líbila.

Kamarádka Jana zajásala, že přesně o takovém muži ví. Roman (21) byl podle vyprávění nesmělý zajíček, který s žádnou holkou ještě nespal. Promile alkoholu vykonaly své a já nabídku, že mě s ním Jana seznámí, přijala. Když mi druhý den ráno volala s tím, že mu na mě dala telefonní číslo, ať čekám hovor, už jsem si tak jistá nebyla.

Když se týdny nic nedělo, celou záležitost jsem vypustila z hlavy. Jednoho dne mi ale přeci jen zazvonil mobil. Do telefonu zněl Roman sebevědomě. Pozval mě na rande a já se rozhodla, že to zkusím. Byl to pohledný kluk, který si hned získal moji pozornost. Ani jsem vlastně nevěděla, co mu Jana namluvila. Nicméně začali jsme spolu chodit.

Při orálním sexu mě kousnul

Na dlouhodobý vztah to nevypadalo, takže jsem chtěla už jen jedno - vyspat se s ním. Pomocí laciných náznaků jsem si ho dovedla tam, kam jsem potřebovala. Nezastíral, jak moc chce sex. Jeho přehnaná snaha ale byla na škodu. Zjevně nevěděl, že vím, že je panic. O to to bylo horší. Urputně se mi snažil ukázat, že všechno zvládne zrežírovat sám.

Od začátku tak bylo všechno špatně. Snažila jsem se převzít velení, ale Roman mě k ničemu nepustil. Jako ješitný chlap mi musel dokázat, jaký je samec. Ve chvíli, kdy jsme se přesunuli k orálnímu sexu, doufala jsem, že to celé nabere správný směr. Malý okamžik jsem se zaradovala, protože jazýček měl mrštný.

Dělal to ovšem s takovou vervou, že to místy přeháněl. Pak mě kousnul. Zaskučela jsem bolestí. Znejistěl, ale když viděl, že se nic nestalo, pokračoval. A kousnul mě znovu. Musela jsem to zarazit. Přestávalo mě to bavit. Jenže ve chvíli, kdy jste kousek před cílem, to nechcete vzdát. Přicházela chvíle samotného aktu.

Učím ho, jak se správně milovat

Opět mě k ničemu nepustil. Pasivně jsem ležela na posteli a čekala, co se bude dít. Trvalo, než se vůbec dokázal trefit do správného otvoru. Jeho pohyby byly nekoordinované a vlastně úplně k ničemu. Ležela jsem tam a přemítala nad tím, jak blbý nápad to byl. Zavřela jsem oči a modlila se, aby už byl konec.

Roman spokojeně padl vedle mě a oddechoval. ,,Tak co, jaký jsem byl?“ zeptal se. ,,Pravdu?“ odpověděla jsem otázkou. ,,Nic moc, viď?“ ohodnotil se sám. ,,Možná to bude znít divně, ale pokud bys mě k něčemu pustil, pomohla bych ti se zdokonalit,“ řekla jsem a usmála se. Zkusili jsme ještě jedno číslo, kde jsem ho vedla já. Nakonec se ze mě stala učitelka sexu a on je můj poslušný žák. Dnes už ale vím, že panice v posteli nechci.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články