Soňa (24): Kamarádka požádala mého přítele o naprostou šílenost. A on jí na to vážně kývl!

Soňa (24): Kamarádka požádala mého přítele o naprostou šílenost. A on jí na to vážně kývl!
Zdroj: Freepik

Sonina dlouholetá kamarádka se poprvé v životě zamilovala. Soňa jí to moc přála. Ovšem pouze do chvíle, než Lucka přišla za Soňou a jejím přítelem Lukášem s velmi nezvyklou prosbou.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 05. 2021 08:00

Mám dobrou kamarádku Lucku (22). Byla jsem jedna z mála, kdo se s ní bavil. Vrstevníci ji většinou považovali za podivínku. Já si k ní ale našla cestu a vzniklo mezi námi přátelství. To se teď ocitlo v ohrožení.

Lucka byla vždycky trošku jiná

Lucka se vždy držela hodně stranou. Nedokázala nebo možná ani nechtěla patřit do kolektivu. Místo vysedávání v hospodě nebo shánění cédéček populárních kapel si doma četla nebo sázela bylinky. Prošla poměrně přísnou výchovou, neboť její otec policajt ji držel dost zkrátka.

Svým způsobem se mi líblo, jaká byla. Nebarvila si vlasy jako většina z nás. Alkohol jí nic neříkal. Já se kamarádila jak s ní, tak jsem udržovala vztahy s těmi, kdo něco znamenali. Lidé z party věděli, že se s Luckou bavím. Občas si ze mě utahovali, ale vesměs to respektovali. Byla jsem takovou její berličkou.

Bránila jsem ji před posměšky a urážkami. Ona mě na oplátku brala na místa, která bych sama nikdy nevyhledala. Mám tím na mysli lesy a přírodu. Učila jsem se od ní, jak být lepším člověkem. Když jsem šla s partou ven, masku jsem schovala a byla opět bezprostřední Soňa, co nepokazí žádnou srandu. V osmnácti jsem se zamilovala do Lukáše (24).

Chtěla, abych ji naučila líbat

Na oko to byl frajírek, ale ve skrytu duše to byl romantik. Ze začátku to moc vážně nevypadalo, ale tím, že jsme spolu dodnes, je asi jasné, že nám to vyšlo. Pro mě bylo čím dál těžší dělit svůj čas. Nechtěla jsem se trhat z party, ani přijít o Lucku. Té jsem nakonec dala přednost před ostatními. Udržovala jsem vztah s Lukášem a Luckou.

Ona před ním byla vždycky nesmělá, až mi to přišlo roztomilé. Nikdy jsme se vlastně nebavili o tom, jestli už s někým spala. Odmítala na to odpovídat. Já si tedy mohla jen domýšlet. S Lukášem jsme spolu po třech letech začali bydlet. Lucka k nám čas od času zašla. Když jednou dorazil za Lukášem kamarád Kamil, Lucka na něm mohla oči nechat.

Prozradila nám, že nemá s muži vůbec žádné zkušenosti. Dlouho jí trvalo, než mě napřímo požádala, abych ji zasvětila do světa sexu. Po dvou skleničkách vína šla s pravdou ven. ,,Naučíš mě líbat? Nikdy jsem to nedělala,“ přiznala se. I když mě zaskočila, neměla jsem s tím problém. Po prvním polibku jsem od ní byla celá oslintaná a jednou mě dokonce kousla.

Požádala mého přítele o naprostou absurditu

Svěřila se mi, že se jí Kamil líbí. Ona jemu podle všeho také nebyla lhostejná. Chodila ke mně jednou týdně na trénink polibků. Já se cítila důležitá. S Kamilem spolu začali randit. Moc jsem jí to přála. I ona si zasloužila kousek štěstí. Po měsíci, co s ním chodila, se mi svěřila: ,,Kamil mě pozval k sobě domů. Víš, co to znamená?“

,,Vím, bude sex,“ odvětila jsem a začala se smát. ,,Já jsem ale panna. Chtěla bych tě poprosit, teda spíš Lukáše, jestli by mi s tím nepomohl,“ řekla nervózně. ,,Jak to myslíš?“ zeptala jsem. ,,No, jestli by mě neodpanil. Nechci být před Kamilem za trubku, co je ve 22 letech pannou,“ řekla. Lukáš ani nečekal na můj souhlas a odkýval jí to. Zjevně přijdu o kamarádku i přítele.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články