Jindřich (46): Přistihl jsem dceru v choulostivé situaci. Netušil jsem, jak to nabourá náš vztah

Jindřich (46): Přistihl jsem dceru v choulostivé situaci. Netušil jsem, jak to nabourá náš vztah
Zdroj: Freepik

Být otcem pubertální slečny je někdy vážně těžké. Své o tom ví i Jindřich. Svoji dcerušku si vymodlil a na rukou ji nosil. Když přišla do puberty, snažil se být shovívavý a chápavý. Nečekal však, že jednoho dne najde dceru v pozici, která ho tolik rozhodí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 06. 2021 08:00

Na rozdíl od své ženy Magdy (45) jsem si vždycky přál holčičku. Vysnil jsem si princeznu, která nám bude běhat po baráku v růžových šatičkách. Moje přání bylo vyslyšeno a já jsem hrdý otec krásné dcery.

Vysnil jsem si holčičku

Když manželka porodila, skoro jsem si přál jít na mateřskou místo ní. Dáša (15) byla slaďoučké voňavé mimčo, které jsem musel mít pořád v ruce. Zhostil jsem se všeho, co jinak dělají ženy. Přebalit nebo nakrmit to naše malé štěstí mi bylo vždy radostí. Kdybych mohl kojit, klidně bych to vzal za Magdu. Věděli jsme oba, že druhé dítě mít nemůžeme. O to víc jsem se k dceři upnul.

Jakmile povyrostla, plnil jsem jí všechno, co jsem jí na očích viděl. Když nějaká kamarádka ve školce něco měla a ona to chtěla, hned jsem pro to běžel. Přála si chodit na kroužek tanečků, byla první, kdo to měl zaplacené. Zkrátka byla to moje malá královnička. Myslím si, že jsme k sobě měli blíž než dcera s manželkou.

Ta se jí snažila víc vychovávat. Ode mě Dáša nikdy neslyšela Ne nebo To nesmíš. Sotva nastoupila na druhý stupeň základní školy, začala být hubatá. Pořád si něco vymýšlela. Magda se s ní často hádala. Ke mně si Dáša chodila pro pochopení a pohlazení. Přicházející puberta byla docela drsná. Měl jsem sám co dělat, abych se udržel.

S dcerou mlátila puberta

Dokázal jsem pochopit, že se holka v patnácti letech musí namalovat. Co by na to řekly holky, kdyby přišla jako šmudla? Mě děsilo, že nosila čím dál kratší sukně. Bylo jí někdy vidět do krku spodem. Jemně jsem se jí snažil vysvětlit, že je na to mladá a k jejímu věku se to nehodí. Dočkal jsem se pouhého: ,,Tati, ty tomu nerozumíš. Jsi starý pardál.“

To jsem zrovna slyšet nepotřeboval. Dáša se začala vzdalovat i mně. Měla oči jen pro kamarádky, šminky a bohužel už i pro kluky. Nesl jsem velmi těžce, že je moje holčička už velká. Doma to občas bylo jako na bitevním poli. Dáša přišla ze školy, práskla batoh na zem a zmizela v pokoji. Zavřela se tam, pustila nahlas odpuzující hudbu a do večera jsme o ní nevěděli.

Jednou, když jsem přišel z práce, hned ve dveřích jsem postřehl, že je Magda pěkně naštvaná. ,,Co se stalo?“ zeptal jsem se. ,,Naše mladá byla za školou. Volala mi to její učitelka. Máme se zítra dostavit do ředitelny,“ pronesla. ,,Já s ní promluvím, neboj se,“ uklidnil jsem ji a vydal se za Dášou. Ťukal jsem na dveře pokoje, abych mohl vstoupit. Přes hlasitou hudbu mě ale neslyšela. Tak jsem vešel.

Přistihl jsem ji při masturbaci

Dáša ležela polonahá na posteli, roztažené nohy a jednu ruku v klíně. V prvních vteřinách si mě nevšimla. Vyplašeně jsem zamumlal: ,,Promiň, já jsem nevěděl, že... Přijď pak dolů. Musím s tebou mluvit.“ Rychle jsem odešel z pokoje, odkud jsem ještě zaslechl zoufalý pláč. I mně bylo do breku. I když vím, že je masturbace normální, vykolejilo mě to.

Nikdy by mě nenapadlo, že to uvidím u vlastní dcery. Dáša ten večer už z pokoje nevyšla. Sešli jsme se ráno u snídaně. Už jsem k tomu, co jsem viděl, chtěl něco říct, ale dcera mě zastavila: ,,Tati, ne, nic mi prosím tě neříkej. Už tak to bylo trapné až až.“ Od té chvíle se na mě dívá jinak. Mám to nějak řešit?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články