Vašek (39): Manželka byla v posteli hotová dračice. Než jsem udělal tu proklatou chybu

Vašek (39): Manželka byla v posteli hotová dračice. Než jsem udělal tu proklatou chybu
Zdroj: Unsplash

Vašek roky odmítal svatbu. Nepřišla mu pro vztah důležitá. Nakonec ho Marika přemluvila a on se s ní oženil. Doufal, že vše zůstane při starém. Bohužel se víc zmýlit nemohl.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 07. 2021 13:00

Nikdy jsem nebyl příznivcem svatby. Na mě to celé působí jako fraška. Jako by spolu dva lidé nemohli být jen tak. Bez papíru a manželského slibu. Mariku (34) miluji a jenom kvůli ní jsem na svatbu kývl, i když jsem s ní nikdy nesouhlasil. Teď toho lituji.

Před svatbou jsme si užívali bouřlivý sex

Do Mariky jsem se zamiloval na první pohled. Její zářivý úsměv mě vzal za srdce. Začátky vztahu byly báječné. Marika nebyla žádná nafrněná fiflena. Byla tak moc obyčejná, až mi tím přišla zajímavá. Byla pro každou špatnost. Co se týkalo sexu, byl jsem zcela paf z toho, na jakých místech se dokázala pomilovat.

Klidně jsme zvládli rychlovku v autě, než jsme šli do kina. Někdy mi udělala dobře přímo v sále. Když ji to doma chytlo, nechala se obšťastnit třeba na peroucí pračce. Kolikrát se stalo, že přišla z práce, strhala ze sebe oblečení a vrhla se na mě. V našem vztahu panovala vášeň. Pravidelně si dokupovala sexy prádlo.

Díky jejímu přístupu jsem nikdy nemusel přemýšlet nad nevěrou. I po osmi letech jsme si v posteli skvěle rozuměli. Občas přišla s nějakou novinkou. Nestyděla se mi ani říct, když jsem dělal něco, co se jí nelíbilo. Komunikace je základ spokojeného vztahu. Vše se ale změnilo dne, kdy mě začala tlačit do svatby. Chtěla, abychom naši lásku stvrdili slibem.

Po sňatku nastaly nemilé změny

Téměř rok jsem nátlaku odolával. Často jsem ale slýchával: ,,Jak já bych chtěla nést tvoje příjemní, to by bylo úžasné!“ Když to nezabíralo, šla na to Marika z toho pragmatického hlediska. ,,Měli bychom se vzít. Až budeme mít jednou děti, měli bychom se všichni jmenovat stejně. Nebo kdyby se s tebou něco stalo, abychom byli zabezpečeni,“ vyjmenovávala pozitiva sňatku.

Něco na tom bylo. Nakonec mě dostala a já na svatbu kývl. To, že mi to přijde jako přežitek, jsem si nechal pro sebe. Svatbu si Marika užila. Musím uznat, že jí svatební šaty velmi slušely. Usoudil jsem, že vlastně o nic nejde. ,,Tak jsme svoji, jako kde kdo,“ utěšoval jsem sám sebe. Jenže dva měsíce po svatbě se dostavily jisté změny.

Začaly především v oblasti sexu. Už se nekonaly žádné přepadovky nebo milování na pračce. Marika trvala na tom, že se budeme milovat jen v ložnici. Prvních několik týdnů mi to tak moc nevadilo, i když mi to předešlé vzrušení z neobvyklých míst chybělo. Jenže k tomu se přidalo ještě něco. Najednou nechtěla zkoušet jiné polohy.

Nikdy jsem neměl na svatbu přistoupit

Odevzdaně leží na posteli, ani nehekne. Působí to na mě, jako by vyhlížela konec. Dřív, než jsme vlítli na věc, vždycky přišel na řadu orální sex. Ten také úplně vypustila. I když jí ho strčím až k puse, uhne a ani se ho nedotkne. Jsem z toho na rozpacích. Žádná jiná změna v našich životech mimo té prokleté svatby neproběhla. Sex, který jsme měli dřív skoro obden, teď máme s odřenýma ušima jednou měsíčně.

A to vlastně jen v ložnici, kde Marika neprojeví jedinou emoci. Když jsem se jí zeptal, co se stalo, vyrukovala s tím, že jí došlo, že se jako manželka musí chovat usedle. ,,Takový nesmysl. Klidně buď jako předtím,“ vyzval jsem ji. Ona ale žije v tom, že v manželství se už prostě některé věci nedělají. Já věděl, proč mi svatba přijde jako blbost. Začínám přemýšlet o nevěře.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články