Blanka (31): Před Vánoci jsem vymyslela ďábelský plán. Obětí je manželka mého milence

Blanka (31): Před Vánoci jsem vymyslela ďábelský plán. Obětí je manželka mého milence
Zdroj: Pixabay

Blanka už několik let čeká, až se její milenec rozvede, opakovaně jí to slibuje. Letos před Vánoci jí došla trpělivost. Rozhodla se to proto vzít do svých rukou.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 12. 2021 10:00

Už tři roky se scházím s Vaškem, který je o dvacet let starší. Celou tu dobu říká, že mu to s manželkou neklape a chce od ní odejít. "Skutečně jsem se zamiloval," opakuje pořád a já mu dlouho věřila. Mají spolu dvě děti. "Jsou teď v pubertálním citlivém věku," vymlouval se, proč s manželkou ještě rozvod neřešil.

Před Vánoci do mě vjel neskutečný vztek

A já čekala. Celé ty roky jsem Vaškovi věřila, že to se mnou myslí vážně. Poslední dobou mi však došla trpělivost. Už bych také ráda založila rodinu, budovala nějaký domov. Přeci jen mám nějaký věk. Vaška miluju, ale s ním to samozřejmě nejde. Stále totiž sdílí domov se svou manželkou. Věřila jsem, že kvůli dětem.

V našem vztahu se už několik měsíců mé rozladění dost projevovalo, sex byl na bodu mrazu a konverzace rovněž. Romantika, která nás dřív spojovala, se úplně vytratila. Vlastně jsem jen čekala, zda konečně budeme spolu, nebo se rozejdeme. V posledních týdnech před Vánoci mě popadl neskutečný vztek.

Vymyslela jsem, jak jeho manželce vše vyklopit

Vidina dalších Vánoc o samotě mě deptala. Rodiče už nemám a ke kamarádkám jsem se na Štědrý den vkrádat nehodlala. Širší rodina nepřipadala v úvahu. Absence partnera u večeře tak každoročně způsobovala, že jsem koukala na romantické komedie s balíčkem kapesníků a utápěla se v depresích. Vašek samozřejmě ani po večeři přijít nemohl. A další dny měl naplánované rodinné návštěvy.

Takže jsem se rozhodla. Letos před Vánoci jsem napsala Vaškově manželce dopis, kde jsem jí vše vyklopila. Hodila jsem jí ho na Štědrý den do schránky, moc dobře vím, kde bydlí. Buď se konečně začne něco dít, nebo se s Vaškem rozejdeme. Pohrozila jsem mu tím. "Prosím tě, to bych chtěl vidět, jak něco takového uděláš," smál se. Tím mě rozčílil ještě víc.

Chci vědět, jak na tom jsem. Toužila jsem se jí zeptat, zda jim manželství skutečně nefunguje. Už začínám pochybovat. Tolikrát jsem se chtěla s Vaškem rozejít a on mě prosil, že vše vyřeší. Nikdy se však nic nezměnilo. Už jsem zoufalá, taky jsem jenom člověk. Mám svoje city a cítím se zrazená.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články