Zbyněk (45): Manželka prošustrovala celý společný účet. Co ji k tomu vedlo?

Zbyněk (45): Manželka prošustrovala celý společný účet. Co ji k tomu vedlo?
Zdroj: Pixabay

Manželství je opravdu složité, zejména když svého partnera neznáte moc dobře. Zbyněk si svoji manželku vzal hodně rychle. Po pár měsících společného soužití se ale nestačil divit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 13. 08. 2021 08:00

Moje třetí manželka Eva (42) mi připravila opravdu velké a nemilé překvapení, které jí ještě dlouho nezapomenu. Zkazila mně i sobě celý život. Doteď nechápu, jak to mohla udělat a jediné východisko z naší situace je rozvod. Budeme se rozvádět ani ne tři čtvrtě roku od svatby.

Žádné manželství mi nevyšlo

Během svého života jsem už nejedno manželství zkusil, ale nikdy to prostě nebylo ono. Buď jsme si nerozuměli, nebo mě podváděly, a tak jsem v manželství nezůstal nikdy dlouho. Doufal jsem, že smůla na manželky mě opustí s Evou.

Avšak ona mi připravila překvapení, které bylo ještě horší, než kdyby mě podváděla, nebo jsme se hádali. Přitom náš vztah začal docela hezky. Eva byla žena podle mého gusta, nebyla to žádná princezna, ale ženská, na kterou se můžu vždycky ve všem spolehnout. Po pár měsících jsem ji požádal o ruku. Eva souhlasila.

Dával jsem ženě celou výplatu

Ze začátku to všechno vypadalo krásně. Měl jsem novou manželku, nastěhovali jsme se do nového domu a zdálo se, že všechno klape, jak má. Byli jsme oba spokojení. A já po líbánkách začal znovu chodit do práce.

Mám dobrou práci, v které vydělávám dostatek peněz. Jsem vedoucím provozu v jedné firmě a sype mi to opravdu hodně. Tolik, že jsme se s Evou dohodli, že může zůstat doma. Bude se starat o chod domácnosti, zatímco já budu vydělávat peníze. Člověk by si myslel, že bude manželka ráda, když nemusí nikam chodit. Ona se mi ale odvděčila opravdu hnusně.

Přišel jsem na to, co mi provedla

Celou svoji výplatu jsem vždy dával na společný účet, který jsme si založili hned po svatbě. Nemám moc rád placení kartou, a proto mi Eva dávala každý týden hotovost na obědy a svačinu. Když jsem takto jednou za ní zašel, že chci peníze, nestačil jsem se divit. „Promiň, nemůžu ti ty peníze dát, nemám je. Tenhle měsíc byl trochu divoký. Kupovali jsme novou sedačku, nějaké spotřebiče, a prostě to vyšlo tak, že ti nemám co dát,” řekla mi.

Hodně jsem se divil nad její odpovědí. Jak se jí povedlo jít do mínusu, co teď mám jako jíst? Zašel jsem tedy do banky, abych zjistil, jak jsme na tom s penězi. A tam jsem se nestačil divit, Eva stihla za čtyři měsíce společného soužití prošustrovat všechny peníze na účtu. Bylo tam úplně vymeteno. Já jsem chodil poctivě do práce a ona jenom utrácela. Nedokázal jsem to pochopit, takové chování se neomlouvá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články