3 znamení zvěrokruhu, která neumějí žít v provizoriu a nesnesou rekonstrukce

3 znamení zvěrokruhu, která neumějí žít v provizoriu a nesnesou rekonstrukce
Zdroj: Freepik

Toužíte být digitálním nomádem, nebo potřebujete pevné zázemí? A co takhle několik let trvající rekonstrukce, šli byste do toho? Podívejte se, pro která znamení zvěrokruhu tohle vážně není.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 09. 2021 07:00

Je vaše bydlení pouhé provizorium a hledáte parťáka do nepohody? Následující tři znamení zvěrokruhu vám to určitě neulehčí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokud se chystáte rekonstruovat, ujistěte se, že vedle sebe nemáte Vodnáře. Nejsou trpěliví a vše chtějí hned. Neumějí žít v provizoriu a nedělají nic napůl. Na svém bydlení si zakládají, je pro ně důležitá stabilita. Touží po vlastním domově, který je perfektní už teď. Nebudou čekat několik let.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Hledají neustále to pravé, proto se často stěhují. Svůj domov si však zařizují tak, jako by v něm měli strávit zbytek života. Potrpí si na kvalitní zařízení domácnosti, nekupují nic, co by bylo jen na chvíli.

Svůj domov si raději postaví, než aby rekonstruovali. Pokud už se do rekonstrukce pustí, je to pro ně velká emoční jízda, kterou málokdy zvládají s klidnou hlavou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Touha po domově a jistotách je v nich hluboce zakořeněna. Potřebují však fungovat okamžitě. Vybudovat domov a užívat si, že stojí. Nebývají trpěliví, a proto nesnesou rekonstrukce. Úkol je pro ně dokončený, když je hotov, ne když dlouhá léta trvá. Svůj domov budují hlavně pro potomky.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články