Smyslná vnučka Jean-Paula Belmonda: Annabelle kráčí ve stopách slavného dědy a provokuje odvážnými fotkami

Smyslná vnučka Jean-Paula Belmonda: Annabelle kráčí ve stopách slavného dědy a provokuje odvážnými fotkami
Zdroj: Showpix
Na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2017 se Annabelle představila v roztomilých růžových šatech.
Annabelle roku 2018 v Miláně.
Annabelle na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2018.
Annabelle na zahajovacím galavečeru 71. ročníku filmového festivalu v Cannes v roce 2018.+ 3 fotky+ 4 fotky

Je okouzlující, chytrá, nekonvenční a umí žít. Kalifornská rodačka Annabelle Belmondo (33) v ničem nezapře svého slavného dědu, nedávno zesnulého nestora francouzské kinematografie Jean-Paula Belmonda. A slavné příjmení spolu s hereckým talentem není všechno, co tato kráska může nabídnout.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 12. 09. 2021 09:00

Ač Bébel v životě vystřídal vícero žen a na stará kolena zůstal sám, na jedno se ve svém bouřlivém životě vždycky mohl spolehnout - lásku svých vnoučat. A Annabelle prý patřila k jeho favoritkám.

Sice se narodila ve Spojených státech, kde také vystudovala žurnalistiku, se slavným dědou se ale snažila trávit co nejvíce času. Často za ním létala do Paříže a když v dubnu oslavil 88. narozeniny, zveřejnila na Instagramu dvě dojemné fotografie s popiskem "88".

Předváděla na Pařížském týdnu módy

Annabelle je nejstarším potomkem Jean-Paulovy druhé nejstarší dcery Florence (63) a jejího amerického manžela. Narodila se v kalifornském Carmelu a má dvojí občanství - americké a francouzské.

Její líbivý obličej a dokonalá postava záhy neunikly agentům z módního průmyslu, a tak si už při studiích začala přivydělávat jako modelka. Předváděla například oblečení firmy Berluti na Pařížském týdnu módy v roce 2016, objevila se na obálkách několika módních časopisů a je tváří organické kosmetiky Patyka.

Během lockdownu se z Annabelle stala veganka

Úspěch na přehlídkových molech a herecké geny nakonec přebili její plánovanou novinářskou kariéru. Když Annabelle dostudovala, přesídlila do Paříže, kde se vrhla na filmovou dráhu a začala studovat kinematografii. Zatím má na kontě dva snímky.

Její kariéru loni přibrzdila pandemie koronaviru. "Během lockdownu jsem začala dělat spoustu věcí, na které jsem dříve neměla čas. Každý den jsem hodinu běhala, cvičila pilates a jógu," přiznala veganka Annabelle, která žije se svým přítelem v domě, kde bydlel i její děda.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Annabelle (@annabelle.belmondo)

Annabelle ráda vystavuje své tělo

Ač by se to tak mohlo zdát, Annabelle rozhodně není žádný andílek. Svůj instagramový účet pravidelně zásobuje odvážnými fotkami. Že jí odhalování těla není cizí, dokázala i na předloňské zahajovací party parfému 7lovers v Paříži, kde pod prakticky průhlednou blůzkou dala na odiv své bradavky. Jako správná Francouzka s citem pro módu tím ale spíše nastolila nový trend, než by působila vulgárně.

A to není vše, co Annabelle plánuje. Ráda by se prosadila také jako zpěvačka. Hlas prý na to má. Tak se nechme překvapit...

Zdroje informací:

Programme-tv.net

Vogue.fr

Madame.lefigaro.fr

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články