Ženy podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu fungují na mužském principu?

Ženy podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu fungují na mužském principu?
Zdroj: Freepik

Ženy se v moderní době často potýkají s tím, že fungují jako muži. To do jejich života leckdy přináší zmatek a rozpolcenost. Která znamení k tomu mají sklony?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 09. 2021 07:00

Tyto ženy na sebe často vyvíjejí abnormální tlak a snaží se za každou cenu ochránit své blízké. V práci slaví úspěch díky své cílevědomosti. V soukromí ale obvykle trpí duševní nerovnováhou. Kterých znamení zvěrokruhu se to týká?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnářky, to jsou Xeny bojovnice. Cokoliv jim osud postaví do cesty, to zvládnou. Nikdy nic nevzdají, protože neumějí prohrávat. A to především v životě. Nejde jim o výhru a o čest. Jde jim o zajištění rodiny a o to, aby fungovala. Vyvíjejí na sebe neuvěřitelný tlak a často se z toho hroutí. Ovšem jen uvnitř. Nahlas to nikdy nepřiznají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jejich přirozená rozpolcenost vede k tomu, že mnohdy nevědí, na kterou stranu se postavit. Jsou to dříčky a chtějí vše zvládnout samy, neumějí se spoléhat na muže. Často také mají ve vztazích problém přijmout k někomu závazek nebo vůbec s někým vztah navázat. Neustále hledají svou životní kotvu a často se uzavřou do sebe. Vydělávají spoustu peněz na úkor svého osobního života.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Síla, kterou v sobě Lvi mají, se projevuje u žen i potlačením jejich přirozené energie. Za každé situace chrání svou rodinu na úkor sebe. Jsou velmi společenští, jejich záměrem není žít osamoceně. V práci bývají vůdcem a investují do své kariéry spoustu času. Nesnesli by, kdyby byli jejich blízcí nešťastní. Potřeba chránit rodinu na ně vyvíjí tlak, který funguje na mužském principu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články