3 znamení zvěrokruhu, kterým v srdci dřímá laskavost a nikdy vám neodmítnou pomoc

3 znamení zvěrokruhu, kterým v srdci dřímá laskavost a nikdy vám neodmítnou pomoc
Zdroj: Freepik

Jsou tolerantní, klidní a kdykoli někdo potřebuje pomoc, neváhají mu ji poskytnout. O kterých třech znameních zvěrokruhu je řeč?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 09. 2021 07:00

V těchto lidech se ukrývá skutečné dobro a mají obrovskou touhu podat svým blízkým pomocnou ruku. A to kolikrát i za cenu toho, že se sami dostanou do potíží. O která znamení zvěrokruhu se jedná?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Touží po tom, aby mohli pomoci celému světu. Ukrývají v sobě klid a pokoru, proto pro svůj životní přístup získávají mnoho příznivců. Pokud potřebujete pomoct, Beran vám nikdy neřekne ne.

Navíc jsou skutečně tolerantní, takže vám nikdy nevyčtou, že jste se před nimi chovali nevhodně. Rádi objevují svět a svá moudra předávají druhým. Ve společnosti Berana na vás dýchne klid a neuvěřitelná odvaha.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Problém je v tom, jak moc se v nich mísí jejich dvě tváře. Jedna skrývá laskavost a dobro, druhá trochu sobeckosti. Uvnitř však mají potřebu být nápomocni. Cítí se pak na tomto světe potřební a mají tu svůj účel.

Nikdy vám pomoc neodmítnou. Naopak často dělají pro druhé až moc, nad rámec svých sil. Pokud by měli někomu pomoct finančně, jsou schopni si kvůli tomu i půjčit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Jsou velmi zaměření na rodinu. Pro tu dýchají a udělají pro ni cokoliv. Rak bývá velmi dobrým otcem, protože žije každou volnou minutu pro své nejbližší. Vždy se na něj můžete obrátit s prosbou o pomoc.

Bývá také tím, kdo ve společnosti utíná veškeré pomluvy a je velmi tolerantní. Není to tak, že by souhlasil úplně se vším. Ale má v sobě obrovskou dávku respektu, který ostatním rád projevuje.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články