Vyjádřete svůj osobitý styl: Chtějte pro sebe a své blízké jen to nejlepší!

Klobouk je stylovou pokrývkou hlavy.
Zdroj: Pixabay

Každý z nás má svůj osobitý styl a způsob života, který se myslí, že je správný. Někomu přijde naprosto šílená představa, že by vyčníval z davu, někdo pozornost vysloveně miluje. Pokud chcete být vidět, pak právě pro vás jsou určeny následující stylovky letošního léta!

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 07. 2020 08:00

Máte dost klasického konzumního stylu života? Chcete vystoupit z řady a být vidět? Osvěžit se něčím, co není jen ochucená voda? Už nechcete chodit každý den do stejné kanceláře? Dejte o sobě vědět a žijte svůj život naplno!

I ponožky mohou určovat styl!

Ponožkovice

Detaily, často i ty, které jsou vidět jen v některých okamžicích, za nás promlouvají. Vyjadřují naši osobitost, styl, hravost, smysl pro humor. Co takhle darovat svému drahému členství v Klubu Pánů z Ponožkovic. Příležitost překvapit ho a udělat mu tím radost se vždycky najde. Klub již od ruku 2014 zasílá svým členům  každý měsíc jeden pár barevných ponožek přímo do jejich poštovní schránky. K jednoduchému oblečení, třeba i v tlumených barvách, může Váš milovaný každé ráno vytáhnout z šuplíku ponožkový pár jiné barvy i vzoru. Žádný den už nebude nudný a obyčejný. Klub Pánů z Ponožkovic s láskou rozmazluje Česko barvami. Darovat členství jako dárek v ručně vyráběné krabičce s osobním vzkazem lze na www.ponozkovice.cz. Ponožky z Ponožkovic se pletou výhradně na Třebíčsku a staví tak na dlouhé tradici kvalitního pletařiny v tomto kraji.

Stylové střídání pracovního prostředí

Business Link

Nemusíte každý den pracovat ze stejného místa, vést porady ve stejné zasedačce a dívat se pořád ze stejného okna. Stačí vyzkoušet služby flexibilních kanceláří Business Link, které nabízí pracovní prostory s jedinečným designem a poskytují profesionální kancelářský servis. Během krásných letních dnů navíc můžete pracovat z terasy, odkud je nádherný výhled na Prahu. 

„Díky komplexnímu servisu flexibilních kanceláří se mohou pracovníci naplno soustředit, navíc se potkávají s lidmi z různých oborů, od nichž mohou načerpat inspiraci pro svou práci,“ vysvětluje Jana Gerhátová z centra Business Link Visionary. Vedle míst pro jednotlivce nabízí Business Link firmám novinku v podobě „rotujících“ kanceláří, které může využívat více osob, než jaká je kapacita, současně však pouze tolik, kolika místy prostor disponuje. Ve srovnání s tradičním pronájmem toto řešení může přinést úsporu až 20 %.

Blahodárný šperk na míru

Svět minerálů

Máte rádi originální a jedinečné šperky s duší a ještě navíc s přidanou hodnotou? Pak si nechte sestavit doplněk na míru z minerálů. Na webu Svět minerálů můžete vybírat z kamenů, které vás buď oslovily nebo podle oblasti, kterou chcete posílit. Také si klidně můžete vybrat z již existujícího náramku a jen ho doplnit o svou představu. Ničeho se nebojte, na www.svetmineralu.cz se v minerálech vyznají a s tvorbou náramku na míru vám pomohou!

Pivo, které patří za volant

Pivovar Svijany

Obliba nealkoholického piva a míchaných nápojů bez alkoholu se v posledních několika letech stále zvyšuje. Řidiči, sportovci i ti, kdo o alkohol prostě nestojí, mohou v létě v chladicím boxu nově sáhnout i po míchaném nápoji z nealkoholického piva Svijanský Vozka Černý rybíz a limetka, který je výsledkem spojení piva bez alkoholu a limonády z přírodních šťáv z černého rybízu a limetky a díky přirozenému obsahu oxidu uhličitého nabízí rychlé letní osvěžení.

Zdraví a chuť v každém doušku

Albert

Pokud nechcete během léta přibrat, zapomeňte na konzumaci sladkých limonád, ale i džusů nebo alkoholických koktejlů. Tyto oblíbené nápoje jsou nejen nezdravé, ale také nezaženou pocit žízně. Ideální je sáhnout po něčem zdravém, svěžím a samozřejmě chutném. To splňuje Nature´s Promise Malina a agáve zelený čaj, který zakoupíte v Albertu v oddělení zdravých potravin. Jde o skvělé letní osvěžení bez výčitek. A také bez umělých aromat, barviv a přidaných látek. Vychutnejte si tedy lehkou chuť zeleného čaje s výrazným dotekem malin bez výčitek. Nápoj je totiž oslazený agávovým sirupem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články