Nedělní úplněk ve Vodnáři: Jeho účinky budou skutečně intenzivní. Dotkne se vztahů i financí

Nedělní úplněk ve Vodnáři: Jeho účinky budou skutečně intenzivní. Dotkne se vztahů i financí
Zdroj: Pixabay

Vodnář s sebou klasicky nese rozbouřené emoce a nestálost. Nedělní úplněk tak bude mít vliv na nejzásadnější témata v lidských životech - lásku a finance. Podívejte se, jak ovlivní právě vás.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 08. 2021 07:00

Úplněk nastane v neděli 22. srpna odpoledne, a to ve 14:01. Na obloze pak bude viditelný o několik hodin později. To však nijak nesnižuje jeho účinky, které budou v tomto měsíci skutečně intenzivní.

Správný čas řešit finanční problémy

Pokud se dlouhodobě potýkáte s finančními problémy, tento úplněk vám nabízí mnoho příležitostí, jak situaci změnit. Vnímejte proto šance, které vám život nabízí. Mějte oči otevřené a nebuďte úzkoprsí. Půjdete totiž daleko za své limity. A to nejen fyzické, ale i psychické. Tento úplněk vás bude zkoušet na všech úrovních.

Mezilidské vztahy projdou těžkou zkouškou

Neméně těžké zkoušce budou vystaveny mezilidské vztahy. Nejen ty milenecké, ale i rodinné. V posledních dnech jste mohli zaznamenat zvýšený počet hádek a svůj intenzivní vztek, který obvykle neměl zjevnou příčinu.

Lehce vás tak zaujme někdo, kdo vám nabídne zdánlivě vše, o co stojíte. Počítejte ovšem s tím, že v takovém případě byste vyměnili 80 % toho, co od vztahu chcete a má váš partner, za 20 %, které vás momentálně lákají. Zanedlouho byste hořce litovali. Nedělejte během následujících dní žádná důležitá rozhodnutí!

Dejte si pozor na nohy!

Co se týče zdraví, náchylné k problémům jsou zejména dolní končetiny. Dejte si pozor na zranění lýtek a kotníků. Za úplňku se nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Naopak byste se měli věnovat sběru bylin a rituálům k přivolání lásky a finanční hojnosti.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články