3 znamení zvěrokruhu, která vždy půjčí druhým peníze. I na úkor svého pohodlí

3 znamení zvěrokruhu, která vždy půjčí druhým peníze. I na úkor svého pohodlí
Zdroj: Freepik

Která znamení zvěrokruhu omezují své pohodlí, aby ostatní byli šťastní? Podívejte se, kdo často myslí na ostatní tolik, že trochu zapomíná sám na sebe.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 08. 2022 06:00

Půjčování peněz je vždy ošemetná záležitost! Ještě když je to mezi přáteli či rodinou, kde se pak těžko naznačuje, ať už druhý konečně daný obnos vrátí. Podívejte se na znamení zvěrokruhu, která vždy druhým finančně pomohou, a to často na úkor svého pohodlí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři se někdy tváří jako ta nejarogantnější stvoření světa, ale uvnitř touží každému pomoci. Plyne to z jejich přesvědčení, že si lásku druhých musí zasloužit. Proto se jim snaží za všech okolností pomoct a spoléhají na to, že sami to nějak vyřeší. Mají v sobě hluboce zakořeněno, že nemohou argumentovat nedostatkem peněz, to zkrátka nikdy neudělají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou zvyklí v penězích tak trochu lhát, nemyslí to ale špatně. Řídí se tím, že by měli vždy trochu tajit svou skutečnou finanční situaci, ať už je dobrá, či špatná. Neradi druhým říkají ne a proto jim vždy pomohou, jsou-li o to požádáni. Pokud se k pomoci rozhodnou sami, dávají si čas na rozmyšlenou.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou vždy úslužné a snaží se druhým pomoct i za cenu, že na ně samotné nezbude. Umí žít v nepohodlí, na sobě jim záleží o něco méně než na ostatních. Touží po tom, aby všichni okolo byli šťastní a spokojení a často až za dlouho zjistí, že při vší té snaze zapomněli na sebe. Těžko se jim ale pak druhé učí, že i oni jsou též důležití, protože je druzí vnímají jako hrdinu, který zvládne všechno.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články