Velký horoskop kariéry a peněz na léto 2022: Vodnáři rozjedou vlastní projekt, Střelce čeká vysněné povýšení

Velký horoskop kariéry a peněz na léto 2022: Vodnáři rozjedou vlastní projekt, Střelce čeká vysněné povýšení
Zdroj: Freepik

Co čeká v létě 2022 v oblasti kariéry a peněz právě vás? Někteří budou řešit nedostatek, jiní právě naopak. Zaujmout svého šéfa a dokázat mu, že jste svou práci získali právem, však budou muset téměř všichni. Co přinášejí hvězdy vašemu znamení zvěrokruhu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 06. 2022 06:00

Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v létě 2022? Máte se po stránce financí a kariéry čeho bát, nebo si poplujete na obláčku štěstí?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V létě si nejen utřídíte priority, ale také dáte jasné obrysy svému projektu, po kterém už dlouho toužíte. K myšlence, jak ho přivést k životu, vám pomůže někdo, koho potkáte v zahraničí a zapředete s ním hluboký rozhovor. Poslouchejte lidi kolem sebe.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Než se přežene léto, zjistíte, že takhle to dál nejde. Buď změníte práci a najdete si takovou, která vám přinese více peněz, nebo můžete dál každý měsíc brečet, že nevyjdete od výplaty k výplatě. Je to jen ve vašich rukou. Léto vám přináší velkou příležitost.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vše půjde jako po másle! Finance i práce jsou u vás v absolutním pořádku, nic se nebude měnit ani v létě, kdy mají lidé tendenci ze svého snažení trochu polevit. Vy si naopak nejspíš najdete přivýdělek nebo získáte větší finanční obnos.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vaším tématem číslo jedna budou rodinné finance. Už vás nebaví vše platit ze svého, a tak partnera vyzvete, aby přiložil ruku k dílu. Možná vás to bude stát několik hlučnějších výměn názorů, nakonec se ale domluvíte ke spokojenosti obou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nemusíte za každou cenu vyniknout, aby si vás nadřízený všimnul. Občas stačí dělat svou práci dobře. Kolegové už dlouho čekají na příležitost, jak vedle vás zazářit. Dopřejte jim to, o nic nepřijdete. Naopak vám to přidá na kreditu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud vám partner přijde na milostný románek na pracovišti, zřejmě bude tlačit na to, abyste okamžitě změnili místo. To se vám samozřejmě nebude líbit, ale zdá se, že skutečně půjde o volbu mezi vztahem a kariérou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Za poslední týdny máte velký problém ušetřit byť minimální částku. V létě byste to měli změnit a pracovat na nových vzorcích. Spousta příležitostí k rozhazování pro vás bude skvělým tréninkem sebeovládání a vůle.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Práce, kterou jste v posledních měsících našli, vám přináší vše, co jste si kdy přáli. Během léta byste mohli ještě o něco finančně vyrůst a na podzim si skutečně polepšit. Intenzivně pracujte na svých projektech a ukažte, že na to máte.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Máte chuť trochu polevit a užít si léto. Otázka je, zda máte finance na to, abyste realizovali vše, co vás láká. V práci vám navíc budou nabízet povýšení, které by vás mělo významně časově vytížit, a to zejména v červenci a v srpnu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Ukažte svému nadřízenému, že se na vás může spolehnout. Zatím totiž dáváte najevo, že si práce nevážíte a můžete jít kamkoliv jinam. Jenže na místě, které teď máte, můžete hodně vyrůst. Nezahazujte ho.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

To, co vám hvězdy slibují celý rok, by se u některých mohlo konečně splnit. Váš šéf se rozhodne odcestovat do zahraničí a nabídne vám svou pozici! Mzda bude téměř dvojnásobná, pracovní doba lepší a nebude nic, co by na té nabídce bylo špatně. Tak na co čekáte?

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Není řešením se stále spoléhat na druhé a čekat, až vám pomohou. Vybudujte si pevnou pracovní pozici, která vám bude dodávat jistotu ve zlých časech. Ty u vás do konce roku sice nenastanou, dobrá práce se vám ale bude hodit k hledání nového protějšku!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články