Jedině s voděodolnou řasenkou: Romantické filmy vhodné pro valentýnský večer

Zápisník jedné lásky je oblíbeným romantickým filmem.
Zdroj: Čsfd
Zápisník jedné lásky je oblíbeným romantickým filmem.Pažout a jeho dvě lásky.Legendární muzikál Starci na chmelu baví diváky dodnes.Valentýn ve společnosti muzikálu Moulin Rouge vás dostane.+ 2 fotky+ 3 fotky

Plánujete s partnerem na letošní svátek sv. Valentýna po večeři romantický večer s filmem? Pak vybírejte pečlivě, aby se váš miláček nenudil a místo nezapomenutelného večera vám nezbyla jen rozmazaná řasenka a posmrkaný kapesník.

Petra Járková
Petra Járková 14. 02. 2019 12:00

Pokud se tedy k romantickému večeru u filmu rozhodnete i vy, zvolte některý z těchto osvědčených filmů a nemůžete šlápnout vedle.

Zápisník jedné lásky

Láska překoná všechno. Není tohle to pravé sdělení na svátek zamilovaných? A Ryan Gosling v hlavní roli je dalším důvodem, proč si tenhle snímek pustit. Muži pak samozřejmě ocení zase krásu Rachel McAdams.

Pretty Woman

Jen málokdo původně věřil, že tento film o prostitutce bude tak romantický a populární. A je. Už přes dvacet let. Novodobá Popelka totiž dojme vždycky, i když jsme její příběh viděli už alespoň stokrát.

Moulin Rouge

Romantický muzikál s dokonalou hudbou, v němž excelují Ewan McGregor jako zamyšlený a zamilovaný spisovatel a Nicol Kidman jako jeho umírající láska. V tomhle filmu najdete na Valentýna prostě vše - lásku, zkázu, napětí, smrt i talent.

Román pro ženy

Každá žena potřebuje v životě trochu té lásky a v případě dvou hlavních hrdinek tohoto filmu to platí obzvlášť. Obě neúspěšně hledají svého životního partnera, každá má trochu jiné představy a životní zkušenosti. Pánové na tomto filmu ocení spoustu vtipných situací a herecký výkon hlavních hrdinů.

Casablanca

Kdo miluje klasiku, tenhle film je přesně pro něj. Casablancu by však měl alespoň jednou za život vidět každý. A připočtete-li ke skvělému příběhu úžasného Humphreye Bogarta a neméně okouzlující Ingrid Bergman, je jasné, že o romantiku bude náležitě postaráno, proto je ideální si ji pustit právě na svátek svatého Valentýna.

Starci na chmelu

Pravděpodobně nejlepší český filmový muzikál všech dob, který staví na romanticky absurdní zápletce teenagerů, co si v létě přivydělávají sběrem chmelu. Je jasné, že si na chmelové brigádě několik lidí vůbec nesedne a nebo naopak někteří si sednou natolik, že začnou snít o společné rodině a dětech.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články