Lady Gaga má nového přítele. Kdo je tajemný muž po jejím boku?

Lady Gaga má nového přítele. Kdo je tajemný muž po jejím boku?
Zdroj: instagram.com/ladygaga/
Lady Gaga a Bradley Cooper ztvárnili hlavní role v romantickém muzikálu Zrodila se hvězda (2018).Cooper ve filmu hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který objeví neznámou zpěvačku Ally, oba se vrhnou do vášnivého milostného vztahu.Záběry z vystoupení, kdy Lady Gaga s Bradleym Cooperem během oscarového večera zpívali hit Shallow, obletěly celý svět. A všichni měli jasno – ti dva spolu tvoří nový dokonalý hollywoodský pár. + 4 fotky+ 5 fotek

Ještě nedávno se psalo o tom, že Lady Gaga randí s Bradleym Cooperem, po jehož boku zářila ve filmu Zrodila se hvězda. Veškerým spekulacím je ale konec, známá americká zpěvačka teď totiž odhalila svého nového přítele, kterým je Michael Polansky.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 04. 02. 2020 11:02

Třiatřicetiletá Lady Gaga má za sebou několik nevydařených vztahů. Už dříve byla zasnoubená s Christianem Carinem a později i s hercem Taylorem Kinneym, s nímž chodila pět let. Nedávno si prožila románek se zvukařem Danem Hortonem, ten pro ni ale údajně nebyl dostatečně zralý. A nyní odtajnila další lásku.

Zábava v Miami

Michael Polansky je absolventem Harvardu a v současné době je generálním ředitelem společnosti Parker Group. Tato organizace zastřešuje charitativní iniciativy, mimo jiné i činnosti institutu imunoterapie rakoviny.

Lady Gaga se s Polanskym seznámila údajně díky jeho práci a společný čas spolu začali trávit na konci minulého roku. Nyní se přestali skrývat a svůj vztah potvrdili i na sociálních sítích.

Lady Gaga v pondělí nahrála na Instagram fotografii, na které je v náručí své lásky a vypadá při tom nesmírně šťastně. „V Miami jsme se tolik bavili,“ napsala zpěvačka, která se s Polanskym objevila i na Super Bowlu. Tak snad jim to tentokrát klapne.

VZPOMÍNÁTE SI NA ROMÁNEK LADY GAGA S BRADLEY COOPEREM? PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články